Rysh Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ R5 7500F Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Merhaba, yakın zamanda hesap satmıştım haliyle o hesaba da girdim satmadan önce, hesabı satın alan kişi HWID yerse benim de ban yeme ihtimalim var mı?
Merhaba, yakın zamanda hesap satmıştım haliyle o hesaba da girdim satmadan önce, hesabı satın alan kişi HWID yerse benim de ban yeme ihtimalim var mı?
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Rysh dedi: Merhaba, yakın zamanda hesap satmıştım haliyle o hesaba da girdim satmadan önce, hesabı satın alan kişi HWID yerse benim de ban yeme ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece satılan hesap ban yer senin diğer hesaplarına bir şey olmaz.
Rysh dedi: Merhaba, yakın zamanda hesap satmıştım haliyle o hesaba da girdim satmadan önce, hesabı satın alan kişi HWID yerse benim de ban yeme ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece satılan hesap ban yer senin diğer hesaplarına bir şey olmaz.
Rysh Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ R5 7500F Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 volgarz dedi: Sadece satılan hesap ban yer senin diğer hesaplarına bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
volgarz dedi: Sadece satılan hesap ban yer senin diğer hesaplarına bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler