Ardaghc Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşla gıpta halka arzına girdim ve perşembe günü 36.92'den sattım ama 2 iş günü geçti hala gelmedi. Portföyümde yok, anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2023
Arkadaşla gıpta halka arzına girdim ve perşembe günü 36.92'den sattım ama 2 iş günü geçti hala gelmedi. Portföyümde yok, anlamadım.
batuhandumpas Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Normalde gelmesi lazım , müşteri hizmetlerini arayıp sorun.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.664 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Emirlerine bak, gerçekleşmiş mi yoksa iptal mi oldu yada bekliyor mu hala?
Ardaghc Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 kebab man dedi: Emirlerine bak, gerçekleşmiş mi yoksa iptal mi oldu ya da bekliyor mu hala? Genişletmek için tıkla... Gerçekleşti kanka hatta telefonuma mesaj bile geldi hesap numarasına 12 adet 36.92'den satış emri gerçekleşmiştir mesajı geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2023
kebab man dedi: Emirlerine bak, gerçekleşmiş mi yoksa iptal mi oldu ya da bekliyor mu hala? Genişletmek için tıkla... Gerçekleşti kanka hatta telefonuma mesaj bile geldi hesap numarasına 12 adet 36.92'den satış emri gerçekleşmiştir mesajı geldi.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #5 Ardaghc dedi: Arkadaşla gıpta halka arzına girdim ve perşembe günü 36.92'den sattım ama 2 iş günü geçti hala gelmedi. Portföyümde yok, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Borsa hesabından kendi hesabına aktar parayı. Ziraat ise borsa kısmında.
Ardaghc dedi: Arkadaşla gıpta halka arzına girdim ve perşembe günü 36.92'den sattım ama 2 iş günü geçti hala gelmedi. Portföyümde yok, anlamadım. Genişletmek için tıkla... Borsa hesabından kendi hesabına aktar parayı. Ziraat ise borsa kısmında.
Ardaghc Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #6 JunQhan dedi: Borsa hesabından kendi hesabına aktar parayı. Ziraat ise borsa kısmında. Genişletmek için tıkla... Knk borsa hesabında da yok ki onu diyorum portföyümde gözükmüyor param anlamadım satış emri gerçekleşti diye mesaj da geldi
JunQhan dedi: Borsa hesabından kendi hesabına aktar parayı. Ziraat ise borsa kısmında. Genişletmek için tıkla... Knk borsa hesabında da yok ki onu diyorum portföyümde gözükmüyor param anlamadım satış emri gerçekleşti diye mesaj da geldi
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #7 Ardaghc dedi: Knk borsa hesabında da yok ki onu diyorum portföyümde gözükmüyor param anlamadım satış emri gerçekleşti diye mesaj da geldi Genişletmek için tıkla... Try olarak gözükmüyor mu?
Ardaghc dedi: Knk borsa hesabında da yok ki onu diyorum portföyümde gözükmüyor param anlamadım satış emri gerçekleşti diye mesaj da geldi Genişletmek için tıkla... Try olarak gözükmüyor mu?
Ardaghc Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 JunQhan dedi: Try olarak gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözşkmüyor knk hiçbirşey yok knk hiçbirşey anlamadım 2 iş günü içinde geçerler dedi hala gelmedi
JunQhan dedi: Try olarak gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözşkmüyor knk hiçbirşey yok knk hiçbirşey anlamadım 2 iş günü içinde geçerler dedi hala gelmedi
handy man Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #9 Yarına kadar hesabına düşer düşmezse iletişime geçersin.
Ardaghc Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #10 handy man dedi: Yarına kadar hesabına düşer düşmezse iletişime geçersin. Genişletmek için tıkla... Knk perşembe günü sattım ve 2 güne normalde geçer diyorlar ama geçmedi bide bak portföyümde para hiç yok yani mesela normalde nasıl hisse satarsın hemen portföyünde gözükür ya bende hiç gelmedi işte
handy man dedi: Yarına kadar hesabına düşer düşmezse iletişime geçersin. Genişletmek için tıkla... Knk perşembe günü sattım ve 2 güne normalde geçer diyorlar ama geçmedi bide bak portföyümde para hiç yok yani mesela normalde nasıl hisse satarsın hemen portföyünde gözükür ya bende hiç gelmedi işte