Satılan indirim kuponlu Yemeksepeti hesapları nasıl elde ediliyor?

omerfarukaydin

Decapat
Daha fazla  
Gördüğüm kadarıyla diğer sitelerde çoğu kişi 30/20 TL indirim kuponlu hesap satıyorlar. Sanırım bu hesabı bir panel üzerinden alıyorlar. SMS onay yapan siteler gibi bir siteden. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı yerlerden alıyorlar da olabilirler. Algida ile Kazan uygulamasında şuan elimdeki puanlarla 20 liralık kupon alabiliyorum.

Gördüğüm kadarıyla diğer sitelerde çoğu kişi 30/20 TL indirim kuponlu hesap satıyorlar. Sanırım bu hesabı bir panel üzerinden alıyorlar. SMS onay yapan siteler gibi bir siteden. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında?
Facebook ile hesap açıp 1 ay felan bekletiyolar. Tabii ki bu 1 hesap için değil bir sürü mail ile yapıyorlar. SMS onayını ben de çözebilmiş değilim.

Facebook ile hesap açıp 1 ay felan bekletiyolar. Tabii ki bu 1 hesap için değil bir sürü mail ile yapıyorlar. SMS onayını ben de çözebilmiş değilim.
Sms onayı ben biliyorum üstad türk numarasına bile onay yapıyorlar.Belli siteler var oralarda satılıyor.
Patlamış veri tabanlarından Türk e-mailleri bulup Yemeksepeti'nde deneyerek elde ediyor olabilirler.
Nasıl oluyor bu? Nasıl ulaşabiliyoruz bu veritabanına.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı