Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 8 Mart 2023 #11 Agmet dedi: Peki kolu sıfırlamak ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Kolun ayarlarini sıfırlıyor. Bağlandığı konsollardan kalkiyor.
Agmet dedi: Peki kolu sıfırlamak ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Kolun ayarlarini sıfırlıyor. Bağlandığı konsollardan kalkiyor.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #12 Frstghost dedi: Kolun ayarlarini sıfırlıyor. Bağlandığı konsollardan kalkiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten sattığım kişinin buna ulaşmasının imkani yok degil mi?
Frstghost dedi: Kolun ayarlarini sıfırlıyor. Bağlandığı konsollardan kalkiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım zaten sattığım kişinin buna ulaşmasının imkani yok degil mi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 8 Mart 2023 #13 Agmet dedi: Anladım zaten sattığım kişinin buna ulaşmasının imkani yok degil mi? Genişletmek için tıkla... Hayir.
Agmet dedi: Anladım zaten sattığım kişinin buna ulaşmasının imkani yok degil mi? Genişletmek için tıkla... Hayir.