M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #31 Ben hesabımı satacağım instagramdan fakat adam önce mailine devredilmesini falan istiyor. Eğer paramı vermezse hesabımı alabilir miyim?
Ben hesabımı satacağım instagramdan fakat adam önce mailine devredilmesini falan istiyor. Eğer paramı vermezse hesabımı alabilir miyim?
YuceAtakaN Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 118 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3 12100F ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB ASUS PRIME H610M-K CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2024 #32 Memyr dedi: Ben hesabımı satacağım Instagram'dan fakat adam önce mailine devredilmesini falan istiyor. Eğer paramı vermezse hesabımı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin
Memyr dedi: Ben hesabımı satacağım Instagram'dan fakat adam önce mailine devredilmesini falan istiyor. Eğer paramı vermezse hesabımı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.701 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #33 Hesabı takas ederken elime geçen hesap hileden ban yediğinde kendi hesabımı geri almak için yalandan "hesabım çalındı" diyerek bir ticket açmıştım, o şekilde hesabımı geri almıştım. Aynısını deneyebilirsiniz.
Hesabı takas ederken elime geçen hesap hileden ban yediğinde kendi hesabımı geri almak için yalandan "hesabım çalındı" diyerek bir ticket açmıştım, o şekilde hesabımı geri almıştım. Aynısını deneyebilirsiniz.