[SATILDI] Logitech Driving Force GT Temiz Sıfır Gibi Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Yer
Sarıyer, İstanbul
Daha fazla  
Çok temiz gıcır gıcır olan Logitech Driving Force GT' mi satıyorum. Ürünü sadece birkaç kez kullandım. Neredeyse alındığından beri sıfır gibi boşta yatıyor diyebilirim. Çalışmayan butonu, aksamı yoktur. Tüm fonksiyonları tuş takımları kusursuzdur. Ürünü bilen bilir. Bilgisayar ve Play Station 3 için tasarlanmıştır. Gran Turismo 5 oyunu için özel olarak dizayn edilmiştir. Garantisi devam etmektedir. Kutu içeriği ve faturası tamdır. Takas yoktur, fiyat sondur. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat: 200 TL'dir. Sadece İstanbul içi elden teslim edilecektir.

Özellikleri:

-Güç geribildirimi

Maksimum kontrol ile yolun her metresini hissedecek ve gerçek hayattaki gibi bir yarış deneyimi yaşayacaksınız. Güç geribildirimi ile gerçeği hissedebilirsiniz.

-900 derece direksiyon açısı
Direksiyonu sağ ve sol kilitlenme noktaları arasında 2,5 tur döndürebilirsiniz; tıpkı çoğu gerçek arabada olduğu gibi.

-28 cm'lik kauçuk kaplamalı direksiyon simidi

En yoğun geçen yarışlarda bile direksiyonu rahatça kavrayacaksınız.

-24 konumlu ayar kadranı

Arabanızı performansına ciddi ciddi hakim olmak için fren öngerilimine, çekiş kontrol sistemine (TCS) ve daha pek çok özelliğe bir çırpıda ince ayar verebilirsiniz.

-Gaz ve fren pedalları

Gerçek hayattakiyle aynı tasarıma sahip pedallar, gaz ve fren tepkisine hassasiyet kazandırır.

-Sıralı vites kolu

Tam bir kontrol için vites geçişleri yapabilirsiniz.

-Tek parça direksiyon yapısı

Bu sağlam ve kuvvetli direksiyonun en agresif manevralarda bile gıcırdayıp esnemeyeceğinden emin olarak arabanızı güvenle sürebilirsiniz.

-Popüler oyunlar için özel ayarlar

Direksiyondaki en küçük bir hareketinizin bile oyuna yansıdığını görecek ve hissedeceksiniz; hem de ölü noktalar ve gecikme olmaksızın.

-Optik şifreleme

Yaptığınız her yarışta, güven verici ve yüksek hassasiyetli direksiyon hakimiyetini daha çok seveceksiniz.

-PC uyumlu yazılım

En yeni yazılımları yükleyebilir ve ürününüzü bilgisayarınız üzerindeki yarış oyunlarına da uyumlu hale getirebilirsiniz.

2hqrp6v.jpg

hrih40.jpg

2hxobd5.jpg

İstanbul dışı gönderseydiniz talip olurdum ama hayırlısı olsun.

Hocam İstanbul dışı gönderimlerde ya karşı taraftan yada gönderen taraftan sorun çıkıyor. Hani kimse güvenip iş yapamıyor ancak referans ile mümkün olabiliyor genelde. Şimdi ben desemki önce havale sonra ürün senin tarafından olmayacak, sen desenki önce ürün sonra havale bu sefer ben kabul edemeyeceğim :) yani işin özü bu :) ben karşı tarafıda düşünmek zorundayım o da kendi çapında haklı.

Tabi ki haklısınız. Açık arttırma gibi siteler üstünden işlemi yapmış olsak hiç bir sorun olmaz. Ama bu şekilde güven sorunu ortaya çıkıyor. Önemli değil. Hayırlısı olsun. Umarım ürünü kısa zamanda satarsınız.

Hocam 150 Tl nakitim var öğrenciyiz malum 150 Tl bırakırsan hemen almak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı