O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #1 Sizlerden çok özür diliyorum, yakın bir arkadaşım sisteme talip oldu. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere. Mod'um konu kilitlenebilir. Alacağı fiyat: 1270TL Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2014
Sizlerden çok özür diliyorum, yakın bir arkadaşım sisteme talip oldu. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere. Mod'um konu kilitlenebilir. Alacağı fiyat: 1270TL
phlegethos Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 307 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2014 #2 İyi sistem 1000 liradan aşağı etmez bence .
M Mertcan Başel Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #3 Hayırdır ? Neden sistemi satıyorsun ? Parçaları ayrı satamazmısın ?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #4 Tamamiyle elden çıkarmak istiyorum sistemi, çünkü parçaları tek tek satmak ayrı ve uzun bir zaman alır.
Tamamiyle elden çıkarmak istiyorum sistemi, çünkü parçaları tek tek satmak ayrı ve uzun bir zaman alır.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #6 Kusura bakma, ama elbet satacak bir arkadaş çıkar sosyal'de.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #7 Silinen üye dedi: Kusura bakma, ama elbet satacak bir arkadaş çıkar sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Güç Kaynağı Yetiyormu?
Silinen üye dedi: Kusura bakma, ama elbet satacak bir arkadaş çıkar sosyal'de. Genişletmek için tıkla... Güç Kaynağı Yetiyormu?
M Musab Karagülle Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #9 Silinen üye dedi: Evet, yetiyor. Sistem yaklaşık 430W civarı çekiyor. Genişletmek için tıkla... Düşünebilirim Bu sistemi hangi oyunları oynadınız ve kaç fps aldınız?
Silinen üye dedi: Evet, yetiyor. Sistem yaklaşık 430W civarı çekiyor. Genişletmek için tıkla... Düşünebilirim Bu sistemi hangi oyunları oynadınız ve kaç fps aldınız?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Nisan 2014 #10 Öyle çok FPS meraklısı değilim, zaten fazla grafik gerektirmeyen oyunlar oynadım. Battlefield 4'de ultra ayarlarda 32FPS alıyorum. Detaylı benchmark testleri: AnandTech | Bench - GPU14
Öyle çok FPS meraklısı değilim, zaten fazla grafik gerektirmeyen oyunlar oynadım. Battlefield 4'de ultra ayarlarda 32FPS alıyorum. Detaylı benchmark testleri: AnandTech | Bench - GPU14