[SATILIK] 16 GB (4x4) 4 Kanal RAM-Gskill

otto_kahn

Megapat
Daha fazla  
Gskill marka Ares model RAM'ler. Low profildir. 4x4 şeklinde, 4 kanal çalışır.

RAM'ler için düşündüğüm fiyat 350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki 350 TL fazla ? Ben almayacağım ama alacak birisine kötü olur fiyatı düşürmen lazım.

E normalde 290 - 300 TL'ye alabileceğimiz fiyata 350 TL dedin. Biraz fazla olmuş fiyat sanki.

Düzeltme: Fiyattan emin olabilmek için araştırma yaparken arkadaşlar daha önce yazmışlar zaten, kusura bakmayın.

Bildiğim kadarıyla DDR3 4 kanal çalışmaz. Ek olarak 350 TL çok fazla.
16GB (4x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Quad Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Sistemden çıkarırken baktım. Quad channel. DDR3 4 kanal çalışmaz diyorsunuz ancak 3930k, 4930k gibi işlemciler 4 kanal destekliyor.

Başka bir forum sitesinede ilan vermiştim. RAM, ekran kartı için. RAM için mesaj atan çok oldu diğer siteden. Zaten 2 set vardı. 1 set satıldı bu fiyata. Kalan set içinde 320 teklif geldi.

Ya Allahaşkına sıfırı 310 TL demişsiniz. Alabiliyorsanız alın. Stokta yok diyor, okumuyor musunuz?
Şu an stokta 4x2 olanlar 260 TL civarında. 4 kanal için 2 set gerekir. 520 TL civarı tutuyor. Fiyat için bilmeden ve okumadan yorum yapmayın!

Stokta olmaması gelmeyeceği anlamına gelmez . İnsanlar sıfır almayı ikinci el almaya tercih eder.

Alacak olan stokları bekler o zaman ? Fiyat fazla falan değil. Lazım olan alabilir uygun bir şekilde burada, isteyen de bekler stokları. Problem olacak bir şey yok ortada.

2-3 yıl öncesinin fiyatını önüme sunup, sıfırı daha ucuz diyorsunuz.
Stoklara girse bile o fiyattan gireceğinimi sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…