Satılık Satılık 2.200 Masaüstü Sistem

Ex Boss

Megapat
Arkadaşlar sistem 4-5 ay önce toplanmıştır. Ekran kartı, Ram, İşlemci, Psu, SSD Vatan bilgisayardan alınmıştır. Anakart, İşlemci soğutucusu hepsiburada.com' dan alınmıştır. Kasa hızlıal.com' dan alınmıştır. Hepsinin faturaları ve garanti belgeleri mevcut.

İşlemci: G3258 3.2 ghz (Overclock yapılarak 4.5 ghz' a kadar çıkıyor)
Ram: Corsair Vengeance 4x2 (8 gb) 1600 mhz CL9 Ram
Ekran kartı: Asus R9 270X 2 GB 256 Bit DirectCU II
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Pico
Anakart: Asus H81M-Plus
Kasa: Zalman Z3 Plus Beyaz
Fan: 2x Fan kontrollü fan, 1x Egzoz Zalman Fan, 1x Zalman 12mm mavi led fan ön (anakarttan kontrol edilebilir), 1x Frisby 12mm mavi led ön fan
PSU: Xigmatek Tauro Serisi 80 Plus 500W 12W 484W Güç kaynağı
SSD: Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)

Alıcıya format atılmış şekilde gönderilecektir. Ciddi alıcılar konuya cevap yazabilirler.

Fiyat olarak 2200 TL düşünüyorum. Mersin içi elden verilir.

Hocam yanlış yere konu açmışsınız. Konuyu ikinci el alım ve satım bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.

Hocam parça satışı yapıyormusunuz, yapıyorsanız fiyatları yazarmısınız.

Bu fiyata daha iyi bir bilgisayar toplanabilir... Yanlış anlamayın şahsi goruşum iyi satışlar

Gerçekten neden sattınızı merak ettim, bende vatandan aynısını ekrankartı 750ti olanı kasa ve işlemci soğutucu psu farklı ama diğerleri aynı topladım ve çok memnunum, sizdeki parçalar bende olanların bazılaından daha iyi ama satıyosunuz

Borçlarla ilgili ailevi meseli. Aldık ama ödeyemedik.

Elimde olsa sistemi istediğin fiyata senden alırım ileride lazım olacak çünkü bize, ileride dediğimde 1 ay bilemedin 1,5 ay. Dükkan için, ve şuan sıfırını toplamaktansa hem uğraşsız tertemiz pc olurdu, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…