Satılık: 2x2GB DDR2 Corsair KMS2 Soğutuculu ram

Aklında olsun; GittiGidiyor'da kargo alıcı ödemeli söylediğin fiyata satabilirsin.

Aklında olsun; GittiGidiyor'da kargo alıcı ödemeli söylediğin fiyata satabilirsin.

İşine yarayacak olana gitsin istiyorum buradan bulur mu bilmiyorum. Colin Mcrae Rally Dirt 3'ün kendi benchmark testinde defalarca denedim, 2,94GB görür haliyle eski Kingston 2GB ramlerime göre 4 FPS net artış var her denememde. Acaba Soket 775 güzel bir anakart bulabilir miyim? Tam verim alırım, 4 slotlu olursa elimdeki tüm ramleri kullanırım 6GB olur, hem de E6700'ü overclock etme şansım olur. Mevcut anakartım E2160'ı %10 ettirirdi E6700'ü %10 bile ettirmedi, %7'den sonra BIOS'a görüntü gelmiyor.

Eğer gerçekten böyle bir şey yapacaksan ayrı bir konuda LGA 775 soket anakart tavsiyesi alabilirsin. Ama sıfırına para verilmez, GittiGidiyor'da 2. el 100TL.ya güzel anakartlar var.

O kadar para verirsem E6700+ram upgrade'i ile birlikte 360 TL harcamış olacağım. 420 TL harcayarak Sata 3 ve USB 3.0'a sahip, hem Asus hem Soket 1150 anakart + Pentium G3220 Haswell 3.0 Ghz + 4 GB 1600Mhz ram alabilirdim. 90 TL'ye E6700 upgrade'i yeterince tatmin etti beni, bu ramleri de eski işlemcim + eski ramlerin maliyetine olsun diye almıştım ama anakart durumu olunca ram'i satmak en mantıklısı sanırım. E6700 upgrade'i ile bırakayım bu sistemi.

Edit: Eski ramlerime de 30 TL'ye talip çıktı. +1 GB için kaybım 50 lira olacak, kurtarmadığı için bunları satışa devam...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla 775 pin slotlu anakartlar en fazla 4GB kapasitesi var. Arkadaşım da arıyordu bende araştırdım ama en büyük kapasite 4 slot da olsa 2 slot da olsa 4GB. Ayrıca bu forumda açılan iki tane konuda istediğin anakart satılık. Birisi Foxconn diğer MSI. Ben MSI'yi öneririm.

MSI olanının linki var mı? Foxconn olanı gördüm sanırım. Acaba diyorum komple satsam mı elimdekileri? E6700 + E2160 + P5VD2-VM + 2x1GB 667Mhz + 2x2GB 800 Mhz ne kadar eder sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…