Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mart 2013 #1 Elimde 64 GB kapasiteli, mSATA portunu kullanan bir SSD var. 64 GB en ucuz SSD 150 TL. Ben de bu ürüne 90 TL fiyat biçtim zira yanında adaptör ile geliyor. Gerektiğinde SSD'yi laptopa takıp adaptörü ayrı satabilirsiniz. Kargo alıcıya ait.
Elimde 64 GB kapasiteli, mSATA portunu kullanan bir SSD var. 64 GB en ucuz SSD 150 TL. Ben de bu ürüne 90 TL fiyat biçtim zira yanında adaptör ile geliyor. Gerektiğinde SSD'yi laptopa takıp adaptörü ayrı satabilirsiniz. Kargo alıcıya ait.
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 18 Mart 2013 #2 Recep abi mSATA'nın normal SATA'dan farkı nedir ? Mobile SATA filan mı
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2013 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örneğin bu video'da Msata'nın takılacağı yeri göstermiş. Bu arada MSI GE60'ın ekran kartı değişmiyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örneğin bu video'da Msata'nın takılacağı yeri göstermiş. Bu arada MSI GE60'ın ekran kartı değişmiyormuş.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2013 #4 Ömer Faruk Bayraktar dedi: Recep abi mSATA'nın normal SATA'dan farkı nedir ? Mobile SATA filan mı Genişletmek için tıkla... Mini veya micro diye hatırlıyorum.
Ömer Faruk Bayraktar dedi: Recep abi mSATA'nın normal SATA'dan farkı nedir ? Mobile SATA filan mı Genişletmek için tıkla... Mini veya micro diye hatırlıyorum.
S SuMMerLoVe Hectopat Katılım 5 Eylül 2013 Mesajlar 5 5 Eylül 2013 #5 Merhaba özel mesaj atamıyorum. Ürünün marka ve modeli nedir. s.ata2 s.ata3 birde okuam yazma hızları nedir.
Merhaba özel mesaj atamıyorum. Ürünün marka ve modeli nedir. s.ata2 s.ata3 birde okuam yazma hızları nedir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Eylül 2013 #6 Ürünün satışından vazgeçilmiştir.