Eğer oyun ve grafik istiyorsanız bu sisteme kesinlikle bakın.
PC Özelliklerinden kısaca özet geçeyim.
Tüm oyunlar ULTRA seviyede hiç kasmadan oynayabilirsiniz. Oynayamayacağınız tek bir oyun bile yoktur.
Bilgisayarın kasası sıfırdır. Ayrıca garantisi de durmaktadır.
Hiç ısınma olmasın diye sıvı soğutma sistemi kurdum.
USB 3.0 Sıfır ile 10 kata kadar hızlı veri aktarımı.
Ayrıca fan kontrolcü ile fanlarınızı kontrol edebilirsiniz.
Sistemin Özellikleri
AMD FX 8350
G-Skill 8GB 1866MHz CL10 RAM
Gigabyte 970A-DS3P
WD Blue - 1GB 7200
KİNGSTONE 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD
GTX760 Twin Frozr Gaming - M. No: N760 TF 2GD5 OC
Asus 18,5" LED Ekran M. NO: ASUS VH192
Piranha 5 + 1 Ses Sistemi M. No: PRN 5600
Gigabyte Force M7 Thor Kablolu Siyah Lazer Oyuncu Mouse
Cool Master - SEİDON 120V sıvı soğutucu
Not: Ekran kartlarında GB önemsizdir. Önemli olan çekirdek hızı, ekran kartı ram hızı ve bittir.
Tek tek şu bu özellik anlatmak yerine yapamayacağınız hiçbir işlem yok bu bilgisayarda.
Bilgisayarı almak isteyen gelip bakabilirler. Şehir dışından almak isteyenler olursa hiçbir garanti vermiyorum. Kargo şirketlerini biliyorsunuz. Zaten 3500 TL'lik ürün alıyorsunuz sonuçta. Görerek almanız daha iyi olur. Aldıktan sonra zaten kasanın parçalarının hepsinin garantisi var. Faturaları ile birlikte vereceğim.
Hiçbir şekilde takas ve pazarlık yapmıyorum. Önerisinde dahi bulunmayınız.
Satışınızı baltalamak gibi olmasın ama fazla fiyat istiyorsunuz 3500 TL çok bence. Ayrıca ekran kartında önemli olan Gpu'dur. Bit ve hızı daha sonra gelir. Yanlış bilgi vermeyin. Ama kart iyi. Ayrıca kasayı yazmamışsınız.
Satışınızı baltalamak gibi olmasın ama fazla fiyat istiyorsunuz 3500 TL çok bence. Ayrıca ekran kartında önemli olan Gpu'dur. Bit ve hızı daha sonra gelir. Yanlış bilgi vermeyin. Ama kart iyi. Ayrıca kasayı yazmamışsınız.