Satılık Acer aspire 5750G

format58

Hectopat
Daha fazla  
Acer aspire 5750G
i5 2450m 2.5ghz turbo 3.0 ghz işlemci.
nvidia geforce 610m 1gb 64 bit harici ekran kartı.
8gb 1333 mhz ram
270 Dk batarya süresi ( kullanıma göre değişkenlik gösterebilir )
11 ay garantisi var.
Kutu var.
Ekranda çizik dahi yok.
Oyun sıkıntısı hiç yaşamadım. ( craysis 3 hariç )
Assasian cred 1,2,3,4 ve Assasian cred liberation HD, Batman arkham city, Batman arkham origins, farcry 3, call of duty 2,3,4,5,black ops 1,2 ve ghost oynandı, fifa 13,14 pes 13, prototyp 2 ve hatırlamadığım oyunlar oynandı. Ben bir sıkıntısını görmedim, garantiye gitmedi arıza olmadı tamir bakım görmedi, Mükemmel diyemem orta halli bir bilgisayar. düşünen olursa 1200 TL kafamdan fiyat koyuyorum pazarlık sünnettir, telefon numarası bırakmak site için sakıncalı mı bilmediğim için yazmıyorum, yorumdan ulaşın bir şekilde halledelim.

Bu aralar bir laptop ihtiyacım mevcut 2.el olarak düşünüyordum.
Sizin bilgisayarınızı inceledim fakat;

Marka olarak "Acer" olmasa gerçekten düşünebilirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar bir laptop ihtiyacım mevcut 2.el olarak düşünüyordum.
Sizin bilgisayarınızı inceledim fakat;

Marka olarak "Acer" olmasa gerçekten düşünebilirdim.

Markanın acer olması içindeki parçaları kendi üretiyor anlamına gelmiyor ki, acer sadece toptan olarak bu işi yapan bir şirket ve acer kötü bir marka değil, genel olarak casper reklamı görüyoruz exper reklamı görüyoruz asus ve toshiba reklamı görüyoruz. Acer asus ve toshiba ile yarışacak bir marka değil amd işlemci gibi uygun fiyata yüksek performans :) Kaldı ki Hp dünya markası olma yolunda ilerliyor ama uzmanlara ve kullanıcılara göre en çok arıza yaratan bilgisayar, sebebi bence soğuk iklimli ülkede üretiliyor ve o iklimde ısınma problemi yapmıyor ama diğer iklimlerde yumurta bile pişire bilirsin :) ve kardeşim acer-asus tayvan'da üretilen ürünler 2 side kalite olarak sıkıntısız müşteri hizmetlerinden bahsetmeme gerek yok bence biraz araştır kafandaki marka takıntısı konusunu giderebilirsin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı