[SATILIK]Asus N55SF

KillerBowls

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 2.5 yıllık emektar bilgisayarımı satıyorum. Teknik olarak hiçbir sıkıntısı yoktur. G serisi alacağım için satıyorum. Kasasında bir kaç eksik mevcut.. Onlar da ilanımda yazmakta..
Asus N55SF i7-8GB-758Gb-2GB FullHD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 199801013
Link vermenin yasak olup olmadığını bilmiyorum. Fotoğrafları tek tek yükleyemediğim için direk olarak ilan linkini koyuyorum.

Satılık Asus N55SF Serisi Notebook
-Intel Core i7-2670QM ( 2,2 GHz; 3,1 GHz Turbo; 6MB Düzey )
-Nvidia GT 555M 2GB Ekran Kartı (740m-840m vb diğer 2 gb lar ile kıyaslamayın Çok daha iyidir)
-8192 MB DDR3 1333MHZ (2 X 4096MB)
-750 GB Hard Disk
-1920x1080 Full HD Led Ekran
-Üzerinde orjinal W7 ve recovery si mevcut. Kasa altında seriali bulunmakta
-Klavye solundaki multimedia tuşları.
-Ekranın arkası Sürekli olarak çizilmemesi için sticker ile korunmuştur. Yani fotoğraflarda arkası kırık
değil,sticker yapıştırılmıştır.
-Kasada altında birkaç çizik vardır fotoğraflarda görülmemektedir bile..
-Menteşe kapakları ve garantisi yoktur.Bu sebeplerden dolayı fiyat piyasanın altında tutulmuştur.
İstenilirse 100-150 lira arası Bilgisayarın bütün kasası değiştirilebilmektedir.
-Gerek 2. el gerek sıfır piyasası araştırılarak değerlendirme yapın.

Ve diğer ek özellikler..
-Bang & Olufsen ICEpower® ile birlikte geliştirilen ASUS SonicMaster ses teknolojisi
-Instant On özelliği sayesinde bilgisayarınız 15gün uyku modunda kalabilir ve 2 saniyede çalışmaya hazır hale gelir.
-USB Charger+ bilgisayarınız kapalıyken bile USB cihazlarınızın şarj olmasını sağlar.

ne zaman, ne kadara sattınız aceba şu an ne kadara satılsa uygun olur?

Mayıs 15 Diye hatırlıyorum yanlış olmasın ama o tarihlerdeydi.. Touchpad i bozuldu satmadan hemen önce,o hali ile 1100'e sattım. 80TL ye de alt kasasını değiştirmiştim. Şuan ne durumdadır piyasası hiçbir fikrim yok ama dolar aşırı yüksek :) Onu göz önünde bulundurarak bir fiyat belirleyebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı