Satılık Satılık Asus Strix R9 390X DirectCU III

Kartin hiçbir kusuru yoktur. Yurtdışından hediye ticket i ile geldi garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Kutu ve kutu içeriği tam dir. Takas olarak ne oneriyorsunuz?

MSI GTX 970 Gaming 4G var bende de kutulu,vatandan faturalı garantisi devam etmekte olan, render işleriyle uğraşıyorum Cuda değil OpenGL render daha çok işime geldiği için o kartla değiştirmek istiyorum. Oyuncu birisi değilim yoksa takas düşünmezdim.

5075800645 ulaşır sanız bana görüşebiliriz. Ya da siz yazın arayabilirim

Telefonunuza neden bilmiyorum ama ulaşamıyorum arayınca direk kapanıyor.
Ben sorularımı yazayım burdan.
1) Siz neden satmak istiyor yada takas düşünüyorsunuz?
2) Yurt dışı faturalı dediniz garanti işini nasıl yapıyorsunuz?
3) Anlaşırsak Ankaradan görüşerek takası gerçekleştirebilecekmiyiz?

Telefonum açık ama...
Neyse burdan cevaplayayim
1. Sistemi aldım kurdugumdan beri karttan gıcık aldım kasaya tam anlamı ile sigmiyor bende satıp gelen nakit ile bir kart almak istedim yani nakit ihtiyacım oldu. Bu arada kasa nzxt noctis 450. Birde kart benim için gereksiz işin gerçeği bunu satıp yine ikinci el 960 veya 970 almayi planliyordum bulamazsam sıfır 1060 ta alabilirim daha sonra.
2. Amazon sitesinden alındı amazon a yazıyorsunuz kart bozuldu diye onlar size adres veriyor kargo ile ödemeli yolluyor sunuz 1 hafta yol 1 hafta garanti süreci yine 1 hafta yol 3 hafta maximum elinize ulaşır. Ben bugun islemcimi yolladım. Eğer alırsanız ve başınıza böyle bir bozulma sorunu çıkarsa Allah göstermesin yardimci olabilirim her zaman.
3. Anlasirsak ben Diyarbakırda memurum ama Ankarada arkadaşlarım var onlardan birine yollarım buluşup kartı deneyerek begenirseniz alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…