Satılık ATHLON X4 2.6 GHZ Sistem

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.066
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar PC mi satıcam ama sadece kasayı.

Frisby FC-8850G 450W Midi Tower Gaming Kasa (FC-8850G) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Kasa bu. Diğer bileşenler:

• AMD ATHLON X4 2.6 GHZ
  • 8 GB HI LEVEL 1333 MHZ soğutmalı RAM
  • 1 GB 256 bit POWORCOLOR HD4850 ekran kartı
  • GIGABIYTE ana kart tam modeli aklımda değil 450 WATT PSU
  • SAMSUNG 500 GB HARDDİSK
  • SAMSUNG 50 TL değerinde DVD okuyucu var.

Ben kasayı BAKKAL'a satıcam kasa 1 senelik filan.

Konuyu kazık yemiyim diye açtım ben 600 TL istemeyi düşünüyorum sizce değeri ne olabilir?

Kasa iyiymiş. 600 TL'ye bence satabilirsiniz. Olmadı internet sitelerinden bazılarına koyun eğer satılmazsa fiyatı indirirsiniz. Ama büyüklerim daha iyi bilir tabi recep abiye sorun o yardımcı olucaktır.

Bence zorlansan internetten 700'e alan olabilir. Bakkal yemez ama internettekiler alır. Zaten benim gibi PC'den anlamayanlar 3 şeye bakıyor Ram+Ekran kartı+Ghz. 3'ü de iyi durumda.

Bu BAKKAL'lar 600 tl vermez ama ben ona bi satsam bu kasa'yı kendi DÜKKAN'nında 1000 TL ye bile satar valla zaten kasa ilk günki gibi çok temiz.

Satabilirsem 550-600 arası iyi olur üstüne nisanın sonuna kadar da 1000 tl koyup oyun PC'si toplucam :)

Bence önce 650 tl ye gittigidiyor a koyun sonra bakkal a gidin.

Bence zorlansan internetten 700'e alan olabilir. Bakkal yemez ama internettekiler alır. Zaten benim gibi PC'den anlamayanlar 3 şeye bakıyor Ram+Ekran kartı+Ghz. 3'ü de iyi durumda.

İşte bende anlamıyorken topladım bu PC'yi ve bu üçlüden o kadarda memnun değiliM RAM hariç. işlemci biraz fazla ısınıyor ve ekran kartı hd 4000 serisinde yani mimarisi çok eski ama yeni sistemimde yine AMD toplıcam :)

Gittigidiyor'dan rahat satarsınız. 1 hafta kalsın orada sonra bakkala sorun isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı