Arkadaşlar 2 tane konu açıp kalabalık yapmak istemedim.
Brawl Stars: 1 Kromatik, 2 Efsanevi, 5 Gizemlili Hesap ürününü UnrankedAccounts mağazasından Satın Al! | GameSatış
League of Legends: 42K Mavi Özlü, Değerli Kostümleri Olan Hesap ürününü UnrankedAccounts mağazasından Satın Al! | GameSatış
League of Legends hesabını daha detaylı incelemek isteyenler için GamerMarkt linki: TR Gümüş 2 LOL Hesabı 153 Şampiyon 263 Kostüm (#232489) - GamerMarkt
Hesaplar bunlar, ayrı ayrı satıyorum ikisini de.
Brawl Stars hesabı direkt Supercell ID ile verilecek. Çünkü Supercell artık Supercell ID bağlantısını kaldırmıyor hesaplarda. Supercell Destek ekibine yazdım fakat kaldırmadılar.
League of Legends hesabı şu anlık 400 TL (bu haliyle) .
Minimum 350 TL'ye indirebilirim. Hesap şu an Silver liginde fakat Gold - Platin yapıp 420 (veya 450) TL'ye de satabilirim.
League of Legends hesabındaki kostümler gayet değerli olan kostümlerdendir. Hesaptaki efsanevi kostümlerin çoğu oyunun en iyi kostümlerinden oluşuyor (Vahşi Batılı Lucian, Kozmik Karanlık Jhin, Vahşi Batılı Ashe, Savaş Akademisi Ezreal vb.)
Prestij kostümler de bunlar:
Hesaplardaki diğer detaylar yukarıdaki linklerde yazıyor.
Ciddi alıcılar Discord üzerinden ulaşabilir: Everstal#2602
Bu arada, ilk 10 maç atılmış LoL hesabında. Win rate düşük çünkü 8L 2W
. Hesabı altın veya platin ligine yükseltirim alıcı isterse. Win rate de yükselir. (Arkadaşımla Evelynn/Yuumi veya Vladimir/Yuumi ''abuseliyoruz'' )
Hesaptaki tüm şampiyonlar var, 42K küsür mavi öz var.
TFT'de geçen sezon elmastı hesap.
LoL hesabının tüm bilgileri değişebilir fakat Brawl Stars'da isim değiştirme hakkı yok. Ayrıca Supercell ID ile vereceğim dediğim gibi.
Edit;
Fiyat güncellemesi: LoL Hesabı 370 TL, Brawl Stars hesabı ise 90 TL.
Brawl Stars: 1 Kromatik, 2 Efsanevi, 5 Gizemlili Hesap ürününü UnrankedAccounts mağazasından Satın Al! | GameSatış
League of Legends: 42K Mavi Özlü, Değerli Kostümleri Olan Hesap ürününü UnrankedAccounts mağazasından Satın Al! | GameSatış
League of Legends hesabını daha detaylı incelemek isteyenler için GamerMarkt linki: TR Gümüş 2 LOL Hesabı 153 Şampiyon 263 Kostüm (#232489) - GamerMarkt
Hesaplar bunlar, ayrı ayrı satıyorum ikisini de.
Brawl Stars hesabı direkt Supercell ID ile verilecek. Çünkü Supercell artık Supercell ID bağlantısını kaldırmıyor hesaplarda. Supercell Destek ekibine yazdım fakat kaldırmadılar.
League of Legends hesabı şu anlık 400 TL (bu haliyle) .
Minimum 350 TL'ye indirebilirim. Hesap şu an Silver liginde fakat Gold - Platin yapıp 420 (veya 450) TL'ye de satabilirim.
League of Legends hesabındaki kostümler gayet değerli olan kostümlerdendir. Hesaptaki efsanevi kostümlerin çoğu oyunun en iyi kostümlerinden oluşuyor (Vahşi Batılı Lucian, Kozmik Karanlık Jhin, Vahşi Batılı Ashe, Savaş Akademisi Ezreal vb.)
Prestij kostümler de bunlar:
Ciddi alıcılar Discord üzerinden ulaşabilir: Everstal#2602
Bu arada, ilk 10 maç atılmış LoL hesabında. Win rate düşük çünkü 8L 2W
Hesaptaki tüm şampiyonlar var, 42K küsür mavi öz var.
TFT'de geçen sezon elmastı hesap.
LoL hesabının tüm bilgileri değişebilir fakat Brawl Stars'da isim değiştirme hakkı yok. Ayrıca Supercell ID ile vereceğim dediğim gibi.
Edit;
Fiyat güncellemesi: LoL Hesabı 370 TL, Brawl Stars hesabı ise 90 TL.
Son düzenleme: