Satılık Çok Temiz HD 6850

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni kart alacağın için taş gibi f/p canavarı SAPPHIRE HD 6850 kartımı satıyorum. İstediğim fiyat 240 TL. Kart 6 aylıktır. Hiç bir problem sıkıntı vs. yoktur. Kutusu ve faturası yok fakat faturayı bir şekilde bulurum. Fakat bulmaya çalışacağım büyük ihtimal bir şeyler yapılır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim anakart gidince parçaları çıkarttım Bu da benim 6850

Ben de aynı sen gibi , HD 7870 alacağım. Şuan ekran kartı ile beraber 500 liram var. Ama anakat gelene kadar 100 lira daha koyacağım. Yani sen ne alırsan ben de ardından o ekran kartını alacağım.

Resmin sağ tarafında yatıyor benim efsane

Kardeşim biraz pahalıymış + kartın resmine bakılacak olursa biraz fazla yıpranmış. Elindeki kart 1gb + kutu garanti yok kayıp diyorsun. Bozulursa ne olacak peki kutu garanti yıkta.
Bu istatikler göz önüne alınacak olursa 240₺ bu ekrankartı için fazla. En azından 175-200₺ arası sat ki alan olsun. Benim elimde kart iyi ama okadar bütce yok. 190₺ olursa bnde düşünürüm. Crossfire yapıp güçlendirmiş olurum en azından pc'mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…