Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce topladığım sistemimi satmak istiyorum. Hiç bir sıkıntısı yoktur. Mini ITX bir kasa toplamak istediğim için satıyorum. Sonradan işlemci fanının yönü arka egzoz fana doğru değiştirilmiştir. Sistem OC yapılmadan kullanılmıştır. Her parçanın garantisi devam etmektedir. Fatura ve parçaların kutuları mevcuttur.
Sistem Özellikleri
DVD yazıcı okuyucu
WD Blue 1 TB Sabit Disk
Intel 330 Serisi 120 Gb SSD
Asus M5A97 R2.0 Anakart
Corsair Vengeance 4 GB Ram
Amd FX 6300 İşlemci
Thermaltake Contac 30 Soğutucu
Corsair Carbide 300R Kasa
Corsair CX600 +80Bronz Güç kaynağı
Asus DCU II GTX 660 Ekran kartı
Not: Antalya içi elden teslim edebilirim. Daha önce internetten 2. el alışveriş yapmadım. Nasıl olduğunun açıklamasını bilen birisi mantıklı olarak yaparsa sevinirim. Parça satışı yoktur.
Sanalpazar diye bir site var. Oraya üye olursunuz ilanı orada açarsınız. %5 komisyon karşılığında alım satımınızı hem siz hemde alıcı için güvenli ve kontrollü bir şekilde yaparsınız. Elden satmak tabii ki en güzeli ama bu her zaman mümkün değil.
sanalpazar diye bir site var..oaraya üye olursunuz ilanı orada açarsınız.%5 komiyon karşılığına alım satımınızı hem siz hemde alıcı için güvenli ve kontrollü bir şekilde yaparsınız. Elden satmak tabiiki en güzeli ama bu her zaman mümkün değil.