Satılık FX8320 Sistem

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.559
Dediğim gibi parça parça satmak çok zor olur ailem izin vermeyebilir. Tek seferde halletmek isterim. Kasayı bir bütün olarak satmayı düşünüyorum. Tamamı 900 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme güzel bir psu + ekran kartı alırsanız çok güzel bir sistem olurdu. 1000 tl ye işi kapatabilirsiniz. (Psu + Ekran kartı) Hiçbir laptop pc performansı veremez. Asus R9 280x direct cu 2 + corsair vs650 ile bütün oyunları ultra da açabilirsiniz. 4 gb da ram eklersiniz aynı markadan. Tadından yenmez. Boşuna laptopa para verme.

Kasayı sabahları açıyorum traktör gibi ses çıkıyor. Laptopta bu sorun yok. Fan alırsam sessiz olur mu kesin bilmiyorum o yüzden laptopa yöneldim.

Stok fan tabii ses çıkarır. Madem alacak paran var, zalman 700 w 80 plus, 4 gb aynı markadan ram, iyi ve sessiz bir soğutucu ve powercolor r9 290 turboduo al. Keyfine bak. Toplasan hepsi 1500 eder. Bu performansı 4000 tl lik laptopda alamazsın bile.

Alacak param olduğunu kim söyledi. :D Sınırım 500 TL zaten. HD7790 alacağım, fan TX3 EVO alacağım, 4 GB ram alacağım. Vazgeçtim satmaktan.

O laptop 4000 tl filan. Sen parayı nerden bulacaktın ? :D Bu arada gtx750 ti dan aşağı bir şey alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı