tenorissimo
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Amatör Öğrenci
Mini-ITX'e geçiş nedeniyle kullanmakta olduğum parçalarımı satıyorum. Hepsi sorunsuz çalışmaktadır ve dokümanları mevcuttur. Garantiler henüz bitmedi ama yanlış hatırlamıyorsam bitmesine az kaldı
Gigabyte 990XA-UD3: 230 tl
AMD FX-6100: 210 tl
Dark Knight (+20cm xigmatek fan): 110 tl
XFX HD6850: 200 tl
Tamamını almanız hâlinde 700 tl
Ekran kartı; satış konusunda en gönülsüz olduğum parça, olur da diğer parçalara değil ekran kartıma göz koyarsanız çok ayıp olur
GTX 760 parasını denkleştirene kadar eski 7730'a mahkum edeceksiniz beni, haberiniz ola
)
Parçalar şu anda kasada olduğu için sergileme olayına giremedim. Ama alıcı arkadaşlara fotoğraf gönderebilir, ambalaj ve aksesuar bilgisi verebilirim.
Not: adana'da ikamet eden arkadaşlar önceliğimdir. Kargo işlerine hiç bulaşmak istemiyorum, ne yalan söyleyeyim
Gigabyte 990XA-UD3: 230 tl
AMD FX-6100: 210 tl
Dark Knight (+20cm xigmatek fan): 110 tl
XFX HD6850: 200 tl
Tamamını almanız hâlinde 700 tl
Ekran kartı; satış konusunda en gönülsüz olduğum parça, olur da diğer parçalara değil ekran kartıma göz koyarsanız çok ayıp olur
Parçalar şu anda kasada olduğu için sergileme olayına giremedim. Ama alıcı arkadaşlara fotoğraf gönderebilir, ambalaj ve aksesuar bilgisi verebilirim.
Not: adana'da ikamet eden arkadaşlar önceliğimdir. Kargo işlerine hiç bulaşmak istemiyorum, ne yalan söyleyeyim