Satilik i5 650 gtx 580 amp! Edition

ARMADA

Hectopat
Sadece kasa satılmaktadır.Monütör yoktur.

Sistem Özellikleri

İşlemci = İntel i5 650 3.2 Ghz Cores= 2 Thereads= 4 4MB CASHE (4.0 ghz ye Anakartın özel oc sw tuşlarını kullanarak hız aşırttım.Stabil olarak kullanıyorum.)

İşlemci soğutucu = Cooler Master 212 Evo ( işlemci soğutucu aşırı büyük olduğu için kasanın yan fanı sığmadı ve çıkartmak zorunda kaldım.eksra arka ön ve yan fan vardı.Ön ve arka fan kaldı. )

Anakart = Msi p55a-g55

Ekran Kartı = Efsane Zotac Gtx 580 Amp! Edition 1536 mb 384 bit Gddr5 dx11

Hdd = 2 tb Western Digital green 7200 rpm

Kasa+power = Aerocool Vx-e pro 600 watt 80+

Asus Dvd/cd rw

Ram = Corsair xms3 8 gb ( 2x4 ) 1600 mhz cl9

Kasa, hdd, işlemci, anakart yaklaşık 2 yıl önce teknobiyotikten alınmıştır. Fatura ve kutuları mevcuttur.

Ram vatandan alındı. Ve işlemci soğutucu o.c için 4 hafta önce vatandan alındı.

Ekran kartı aslında bu değildi. Ama upgrade edildi. Ful kutu mevcuttur.(Aparatları falan)

Isı değerleri yük altında iken (bf 4 açıkken) işlemci (oc 4.0 ghz da) 40-45 derece.

Ekran kartı 65-77 arası değişiyor.

Yük altında değilken oc halinde işlemci 30-32 derece

Ekran kartı 39-42 derece.

Oc siz işlemci (3.2 ghz de) yük altında 33-37 derece

Boşta ise 20-25 derecededir.,

Bf 4 ortalama fps değeri 36-37 diyebilirim. 1920x1080 herşey ultra dayken.

Isı değerleri aida64 adlı programla ölçülmüştür. Fps değerleri fraps adlı program ile. İşlemci performansı ise cpu-z adlı programla ölçülmüştür. Kartal ' da oturuyorum. Elden teslim edebilirim.

Fiyat 1450 tl dir.

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG][/IMG]
[/URL][/IMG][

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba'' ekran kartına ne istiyorsunuz acaba?

Ekran kartının fiyatı en son ne olur recap abiler 300 tl ye sattı aynı model kartı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…