[SATILIK] İki adet GTA V lisans key

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

harun bozdas

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar PLAYSTORE'dan alınmış 2 adet GTA V lisans anahtarı acilen satılmaktadır. İlgilenenler dönüş yapabilir.​

1 adet = 80 TL
2 adet = 150 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
PayPal kabul ise düşünebilirim.

Kardeşim PayPal hesabım yok, açmak basit bir işlemse olabilir tabii ki.

Ben daha önce @Barış Özer için G2A'da GTA 5'i satın almıştım, ancak oyun çıkana kadar Key yollanmayacak.
Eğer @Barış Özer kabul ederse bu arkadaştan 1 adet Key olabilirim onun için. Böylelikle borcumu ödemiş olurum.

@harun bozdas, neden oyun normal fiyatından daha uygun ? Bu GTA 5'in hangi versiyonu (Digital Edition vb.) oluyor?

Çok özürdilerim ben keyleri satan kişiyim yanlız bilmediğim bi sebepten dolayı 1 gün ceza cevap yazamayorum. Facebook aracılığı ile giriş yapmak. GTA V normal versiyonudur 31 mart öncesi alındığı için 1.200.000$ + 300.000$ oyun içi para hediye verilmektedir. Fiyatın uygun olmasının sebebi ise benim orjinal bazı oyunlara ücret ödemememdir. Daha önce satmış olduğum oyunlara da herhangi bir ücret ödememiştim.

Ben alıcıyım kardeşim de ödemeyi nasıl yapacağız ? Bir de playstore'u biraz anlatsana bana daha önce hiç kullanmadım, nasıl temin ediyoruz oyunu ? (Bu arada ben @GreatOttoman ceza aldığım için yeni hesap açtım kusura bakmayın )

Tamam o halde. Eğer arkadaş kabul ederse sizden 1 adet Key alacağım.

"Tecnopat Kuralları'nı" ukumanı tavsiye ederim, aksi taktirde süresiz ban yiyebilirsiniz!
Biliyorum da işte cezam bitene kadar satılır diye bekleyemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…