[SATILIK] İki adet GTA V lisans key

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinizde key var ise bende yarın akşam 7.30 gibi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar! Bu kişiye sakın itimat etmeyin! Her ne kadar önceki gün ondan 3 adet hesap satın almış olsam da, bu daha çok ona güvenmeyip, öncelikle hesap bilgilerini ondan alıp sonrasında parasını ödediğimden dolayı güvenli bir alış veriş gibi oldu... Ancak bugün, sözde güven aşılamasından dolayı, ona PayPal üzerinden O bana Key'i göndermeden ben ona anlaştığımız 70TL'yi yolladım. Fakat kendisinden haber alamayınca PayPal'da itirazda bulundum. Benim itirazımı fark eden uyanık mesaj atarak ''Ne oldu, Ne yaptınız'' diye sormaya başladı, vs. vs...
PayPal üzerinden ona o parayı yolladığıma dair:

Bilgi için teşekkürler.

Pc için mi bu key? Kredi kartıyla odeme yapılabiliyor mu?

Vermedi mi peki keyinizi bi haber alabilsiniz mi ?

Bu tür olaylar da hep Erkan abinin başına geliyor nedense. İnsanlar, adamın temiz kalpliğini suistimal ediyor resmen. Bir keresinde de yanlış hatırlamıyorsam DH'de soyulmuştu.

Kusura bakmamışım dikkat etmemişim. Paypal üzerinden ödeme yaptıysanız geri iade alırsınız zaten. Böyle saçma bir dolandırma yöntemi olamaz.

Kusura bakmayın dikkat etmemişim. Paypal üzerinden ödeme yaptıysanız geri iade alırsınız zaten. Böyle saçma bir dolandırma yöntemi olamaz.

Ya varya 80 lira para için bi insanın şerefin ödün vermesi ne kadar ilginç. Şerefinin onurunun değeri 80 liraymış demek ki arkadaşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…