Satılık Satılık K617 Fizz, E-yooso Z87 ve SteelSeries Prime

714816

Decipat
Merhabalar hocalarım. 2 adet klavyemi ve faremi satıyorum.

Redragon K617 Fizz

Yaklaşık 5 aydır bende. Ancak bu klavyeyi aldıktan hemen hemen 1 ay sonra E-yooso klavyeyi aldığım için o gün bu gündür rafımda boş boş duruyor. 1 ay kullanıldı diyebilirim. Az kullanıldığı ve 2. el olduğu için 750-850 gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Herhangi bir modlama vs. yapılmadı. Sadece bazı switchlerin şu çıkartmak için çektiğimiz plastik yerleri eğik duruyor ama bir problem oluşturmuyor.
Ayrıca Klavyeyi satmadan önce çok detaylı olarak temizleyeceğim.
Satıldı.

SteelSeries Prime​

Bunu da Fizz gibi 5 ay önce almıştım, ancak Fizz'in aksine aktif kullanıldı. Ancak sıfır gibi diyebilirim. (Aksamlar ve performans açısından.) Skatezleri performansını yitirmedi ve tertemizler.
Bunu aktif kullandığım için 650-750 civarına satacağım. Birde neden bilmiyorum ama 2 gün önce fiyatı 800 TL'den bir anda 2400 TL'ye fırladı (amazon, PTTAvm vs.) ama bunun stok yenilemesi vs. olduğu için olduğunu düşünüyorum. Zira daha önce de böyle olmuştu. Bu sebeple fiyatı 1500 TL'ye çıkarttığım yok, bana kalırsa ideal bir fiyat sunuyorum.

E-yooso Z87

Aktif olarak kullandığım ve bunu yazdığım klavye. Modlama yapıldı, sesi tok bir sese kavuşturuldu. 4 aydır aktif olarak kullanıyorum. İsteğe bağlı yaptığım modu sökebilirim (tape mod). Herhangi bir tuş, aksam vs. bozuk değildir. Bu klavye için düşündüğüm fiyat 750-850 arası.

İzmir'de oturuyorum, elden vermek tercihim. Param Güvende sistemi bana çok güven vermiyor.
Fiyatlar ile ilgili bir görüşünüz varsa duymayı çok isterim. Esenlikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım. 2 adet klavyemi ve faremi satıyorum.

Redragon K617 Fizz​

Yaklaşık 5 aydır bende. Ancak bu klavyeyi aldıktan hemen hemen 1 ay sonra E-YOOSO klavyeyi aldığım için o gün bu gündür rafımda boş boş duruyor. 1 ay kullanıldı diyebilirim. Az kullanıldığı ve 2. el olduğu için 750-850 gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum. Herhangi bir modlama vs. yapılmadı. Sadece bazı switchlerin şu çıkartmak için çektiğimiz plastik yerleri eğik duruyor ama bir problem oluşturmuyor.
Ayrıca klavyeyi satmadan önce çok detaylı olarak temizleyeceğim.

SteelSeries Prime​

Bunu da Fizz gibi 5 ay önce almıştım, ancak Fizz'in aksine aktif kullanıldı. Ancak sıfır gibi diyebilirim. (aksamlar ve performans açısından.) Skatezleri performansını yitirmedi ve tertemizler.
Bunu aktif kullandığım için 650-750 civarına satacağım. Bir de neden bilmiyorum ama 2 gün önce fiyatı 800 TL'den bir anda 2400 TL'ye fırladı (Amazon, PttAVM vs.) Ama bunun stok yenilemesi vs. olduğu için olduğunu düşünüyorum. Zira daha önce de böyle olmuştu. Bu sebeple fiyatı 1500 TL'ye çıkarttığım yok, bana kalırsa ideal bir fiyat sunuyorum.

E-YOOSO Z87​

Aktif olarak kullandığım ve bunu yazdığım klavye. Modlama yapıldı, sesi tok bir sese kavuşturuldu. 4 aydır aktif olarak kullanıyorum. İsteğe bağlı yaptığım modu sökebilirim (tape mod). Herhangi bir tuş, aksam vs. bozuk değildir. Bu klavye için düşündüğüm fiyat 750-850 arası.

İzmir'de oturuyorum, elden vermek tercihim. Param Güvende sistemi bana çok güven vermiyor.
Fiyatlar ile ilgili bir görüşünüz varsa duymayı çok isterim. Esenlikler.

E yooso Z87 ile takas oluyor mu Razer Cobra profilimde bulunuyor linki.

Takas kabul etmiyorum hocam maalesef.

Bu arada bütün fiyatlar 600 TL’ye düşürdüm.
E Yooso Z87 red switch mi ve sesi çok çıkıyor mu sesinin az olması önemli benim için.

Hocam sesi çok yüksek değil, modlama yaptığımdan stok halinden daha yumuşak. Bugün gün içinde ses testini atarım.

Ve evet red switch.

İletişim bilgisi alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı