Satılık Satılık Logitech Direksiyon Seti

Yer
Würzburg, Deutschland
Daha fazla  
Logitech Wingman Formula Force GP modeli direksiyon seti. Elime geçtiğinden bu yana kullandığım fakat DFGT almaya karar verdiğim için satıyorum. Kutusu yok, zamanında Almanya'dan geldi, uzun süredir yatıyordu, 100 TL civarlarında bir rakam düşünüyorum (pazarlık payı var), isteyen kişilere GET ilanı da açarım, aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı olursa ilgileneceğim. (videoda yok fakat direksiyonun arka tarafında Formula vites denen tuşlardan var)

İletişim: +90 545 766 5148
IMG_20191121_123052.jpg

IMG_20191121_123011.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam 180 derece ne kadar oluyor? Kısa bir video ya da resim ile anlatabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnternetim şuan yavaş olduğu için 480P yükledim. Adaptör olmadığı için Force Feedback kullanamıyorum fakat diğer özelliklerde sıkıntı yok, USB' yi taktığım anda PC görüyor.

Son düzenleme:

İnternetim şuan yavaş olduğu için 480P yükledim. Adaptör olmadığı için Force Feedback kullanamıyorum fakat diğer özelliklerde sıkıntı yok, USB' yi taktığım anda PC görüyor.

Peki hocam sağolun yardımınız için. Şu aralar maddi olarak sıkıntıdayım belki ileride düşünebilirim bir kaç aya.

Peki hocam sağolun yardımınız için. Şu aralar maddi olarak sıkıntıdayım belki ileride düşünebilirim bir kaç aya.
Sıkıntı yok elinize o civarlarda bir para geçer, almak isterseniz (-10,-20) fark etmez ulaşın konuşur hallederiz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı