A Arawn Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Elimde 19 ay garantisi kalmış 2.el Logitech F710 var. Bunu yeni kol alacağım için satmak istiyorum. Kolda hiç bir sorun yoktur. Çok temizdir. Düşündüğüm fiyat 70 lira. Kutusu, faturası vs. her şeyi duruyor. Ciddi alıcılar olursa fotoğraf atarım.
Elimde 19 ay garantisi kalmış 2.el Logitech F710 var. Bunu yeni kol alacağım için satmak istiyorum. Kolda hiç bir sorun yoktur. Çok temizdir. Düşündüğüm fiyat 70 lira. Kutusu, faturası vs. her şeyi duruyor. Ciddi alıcılar olursa fotoğraf atarım.
K karagozilyas Kilopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 15 26 Ocak 2015 #2 Merhaba hangi şehirdesiniz son fiyat ne olur
A Arawn Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #3 karagozilyas dedi: Merhaba hangi şehirdesiniz son fiyat ne olur Genişletmek için tıkla... İstanbul'dayım özelden mesaj atıyorum konuşalım fiyat için.
karagozilyas dedi: Merhaba hangi şehirdesiniz son fiyat ne olur Genişletmek için tıkla... İstanbul'dayım özelden mesaj atıyorum konuşalım fiyat için.