B Berke Geyik Ziyaretçi 20 Ocak 2015 #11 İlan günceldir. Son teklifim 40 TL'dir. Fiyatı daha fazla düşürmeyeceğim. İlgilenenler yazsınlar. İletişime geçeceğim. Ödeme türü: PayPal İlan günceldir. Son teklifim: 40 TL GTA V alacağımdan ötürü hesabına zararına satıyorum. İlgilenenler yazsınlar. İletişime geçeceğim. Ödeme türü: PayPal
İlan günceldir. Son teklifim 40 TL'dir. Fiyatı daha fazla düşürmeyeceğim. İlgilenenler yazsınlar. İletişime geçeceğim. Ödeme türü: PayPal İlan günceldir. Son teklifim: 40 TL GTA V alacağımdan ötürü hesabına zararına satıyorum. İlgilenenler yazsınlar. İletişime geçeceğim. Ödeme türü: PayPal
vukado_82 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 430 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #12 Kardeşim bence boşuna uğraşma steam hesabı, origin hesabı satmak mantıksız, pişman olursun. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
Kardeşim bence boşuna uğraşma steam hesabı, origin hesabı satmak mantıksız, pişman olursun. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
B Berke Geyik Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #13 vukado_82 dedi: Kardeşim bence boşuna uğraşma steam hesabı, origin hesabı satmak mantıksız, pişman olursun. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Genişletmek için tıkla... Pişman olacağımı sanmıyorum. Hiçbir yerde Battlefield 3+Battlefield 4 Premium'u 40 TL'ye satıldığını görmezsin. GTA V alacağımdan ötürü şu an elimde bulunan oyun hesaplarımı satma kararı aldım. Yakın bir zamanda alıcı çıkacağını ümit ediyorum.
vukado_82 dedi: Kardeşim bence boşuna uğraşma steam hesabı, origin hesabı satmak mantıksız, pişman olursun. Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu Genişletmek için tıkla... Pişman olacağımı sanmıyorum. Hiçbir yerde Battlefield 3+Battlefield 4 Premium'u 40 TL'ye satıldığını görmezsin. GTA V alacağımdan ötürü şu an elimde bulunan oyun hesaplarımı satma kararı aldım. Yakın bir zamanda alıcı çıkacağını ümit ediyorum.
B Berke Geyik Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #14 İlan günceldir. 40 TL'ye satıyorum. Ödeme türü: PayPal İlgilenenler konu altına yazsınlar.
itsAtaken Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 917 21 Ocak 2015 #15 Kimse ilgilenmiyor, zorlamanın alemi yok Daha sonra pişman olacağına da sana %100 garanti veriyorum
B Berke Geyik Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #16 lancer dedi: Kimse ilgilenmiyor, zorlamanın alemi yok Daha sonra pişman olacağına da sana %100 garanti veriyorum Genişletmek için tıkla... Örnek verir misin?
lancer dedi: Kimse ilgilenmiyor, zorlamanın alemi yok Daha sonra pişman olacağına da sana %100 garanti veriyorum Genişletmek için tıkla... Örnek verir misin?
B Berke Geyik Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #18 lancer dedi: Ne hakkında örnek istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Neden pişman olayım?
vukado_82 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 430 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2015 #19 Sonradan oyunu oynamak istersen premium alamazsın? Alırsında zarara girersin.
B Berke Geyik Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #20 vukado_82 dedi: Sonradan oyunu oynamak istersen premium alamazsın? Alırsında zarara girersin. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsini göze aldım zaten. Konunun başında belirttim. Bu oyun hesabım dahil çoğu oyun hesabımı GTA V almak için satıyorum diye.
vukado_82 dedi: Sonradan oyunu oynamak istersen premium alamazsın? Alırsında zarara girersin. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsini göze aldım zaten. Konunun başında belirttim. Bu oyun hesabım dahil çoğu oyun hesabımı GTA V almak için satıyorum diye.