H hllcnadymn Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #1 beyler konuyu fazla uzatmadan konuya geçiyorum ciddi alıcılar ilgilensin lütfen! Hesapların fotoğrafları alttaki linklerdir alıcılar fiyat teklifinde bulunabilirler ihtiyaçtan satıyorum! Oyunlar şu şekildedir; Origin: BattleField 3 - BattleField 4 (Diğer oyunlarda mevcut fakat ücretsiz oldukları için yazmadım) UPlay: Assassins Creed IV: Black Flag - FarCry 3 Origin: UPlay: Alıcıya şimdiden hayırlı olmasını diliyorum
beyler konuyu fazla uzatmadan konuya geçiyorum ciddi alıcılar ilgilensin lütfen! Hesapların fotoğrafları alttaki linklerdir alıcılar fiyat teklifinde bulunabilirler ihtiyaçtan satıyorum! Oyunlar şu şekildedir; Origin: BattleField 3 - BattleField 4 (Diğer oyunlarda mevcut fakat ücretsiz oldukları için yazmadım) UPlay: Assassins Creed IV: Black Flag - FarCry 3 Origin: UPlay: Alıcıya şimdiden hayırlı olmasını diliyorum
HakanYazgan Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #2 Origin Hesabını Nasıl Satıcaksın Merak Ettim