Satılık Satılık R3 3200G sistem veya parçaları

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç ay önce ellerimle topladığım sistemi satma kararı aldım/ zorunda kaldım. Üniversiteye yerleştim, gireceğim yakın zamanda, kendime laptop almalıyım bu yüzden nakite ihtiyacım var. Toplu satmak elbette ki yararıma olur fakat satmam gerektiği için parça parça da satmayı düşünüyorum. Sistem bileşenleri ve belirlediğim fiyatlar şu şekilde:

Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 --- 800 TL
İşlemci: AMD Ryzen 3200G ----------- 1700 TL (Dark Freezer X94BL ile birlikte)
SSD: AS2280P4 Apacer 256 GB M.2 ---- 550 TL
RAM: 2x8 16GB 3200MHz Apacer Phanter 1000 TL
PSU: Aerocool VX Plus 650W ------------- 550 TL
Kasa: Dark Diamond Pro mesh 4 Fanlı ---- 800 TL
Wi-Fi adaptörü: TP-Link WN881nd -------- 250 TL
Bluetooth adaptör: Orico BTA508 ---------- 50 TL

Toplam 5700TL yapıyor, set halinde alacaklara 5600 yapabilirim en son. Yozgat/Sorgun'dayım. Kargolayabilirim. Dolap vs. üzerinden ilan açarım. Bazı parçalarda cüzi miktarda pazarlık yapabilirim. Dediğim gibi set olarak satmak tabii ki tercihim fakat paraya ihtiyacım olduğu için parça parça satmayı da düşünüyorum. İyi alışverişler.

@Flapers Amaç nedir, aynı şeyi yapıp duruyorsun? Varsa bir düşüncen belirt.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama sistemin 300 TL üstüne sıfır 4650G sistem var. Biraz fazla yazmışsınız.
Evet farkındayım ama diğer bileşenlerde benim sistemim daha iyi. Örneğin adaptörler dahi 400 TL tutuyor. Sistemi alırken diğer parçaları gereksiz daha yüksek almışım sanırım. Sattıktan sonra laptop alacağım için de fiyatı da fazla düşüremiyorum. Son oluru artık 5000 TL. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı