Merhaba,
CS: GO oynamaya başladığımdan beri diğer oyunlar ile ilişkimi nerdeyse kestim ve kendime CS: GO olan yeni bir steam hesabı açmış olmam sebebiyle Steam hesabımı takas yapma veya satma kararı aldım.
Herhangi bir oyunda ban'ı yoktur.
Steam linki: *Silindi*
Toplam Oynama Süresi: 425 Saat
Toplam Oyun İndirimsiz Ücreti: 362$ = 983TL
Steam Level: 11
DLC Sayısı: 73 (DLC ücreti hiçbir toplam fiyata eklenmemiştir.)
CS: GO Rekabetçi Rank: Silver Elite Master
Herhangi bir level, oynama ücreti ve DLC eklemeden oyunların şuana kadar indirimle en ucuz olduğu ücret toplamı (ben indirimsiz alsam bile şu ana kadar düştüğü en düşük ücret): $76 = 206TL (Bir oyuncunun hepsini en düşük fiyattan yakalama şansı zaten hiç yok.)(
Satış fiyatım: 200TL
Oyun listesi:
Oyunlar eski olduğu için iade edemem sanıyordum ama 2 saaten az oynadıklarımı iade edebildim. Artık satma ihtiyacım kalmadı.
CS: GO oynamaya başladığımdan beri diğer oyunlar ile ilişkimi nerdeyse kestim ve kendime CS: GO olan yeni bir steam hesabı açmış olmam sebebiyle Steam hesabımı takas yapma veya satma kararı aldım.
Herhangi bir oyunda ban'ı yoktur.
Steam linki: *Silindi*
Toplam Oynama Süresi: 425 Saat
Toplam Oyun İndirimsiz Ücreti: 362$ = 983TL
Steam Level: 11
DLC Sayısı: 73 (DLC ücreti hiçbir toplam fiyata eklenmemiştir.)
CS: GO Rekabetçi Rank: Silver Elite Master
Herhangi bir level, oynama ücreti ve DLC eklemeden oyunların şuana kadar indirimle en ucuz olduğu ücret toplamı (ben indirimsiz alsam bile şu ana kadar düştüğü en düşük ücret): $76 = 206TL (Bir oyuncunun hepsini en düşük fiyattan yakalama şansı zaten hiç yok.)(
Satış fiyatım: 200TL
Oyun listesi:
Oyunlar eski olduğu için iade edemem sanıyordum ama 2 saaten az oynadıklarımı iade edebildim. Artık satma ihtiyacım kalmadı.