Satılık Satılık Uplay hesabı

ahmtkr

Kilopat
Daha fazla  
Resimdeki hesap satılıktır. Watch Dogs 2 ücretsiz etkinlikten aldım, onun haricinde AC 2 ve 3'de ücretsiz aldım. Diğer oyunların bir kısmını tam karşılığında diğerlerini de indirimlerle aldım.
Belirlediğim fiyat 300 TL'dir.
İletişim için mail adresim ahmtkr00@yandex.com ,
Instagram kullanıcı adım ahmtkr61
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Fiyat çok pahalı hocam.
Oyunlara bakmadan yanıtladığını varsayıyorum. Toplam ederini biliyorsundur.
Arkadaşlar cidden yüksek mi bu fiyat? Paraya ihtiyacım olduğu için satmalıyım, hani kendim 500 lira harcadım zaten hesaba. Daha nasıl düşerim? Hani cidden fazla olduğunu düşünüyorsanız söyleyin de azaltayım ücreti.

Son düzenleme:
Dostum son 1 yıl içince Epic Games 60 TL'lik iki tane kupon verdi. Ve bir kupon bedavaya verildi bildiğin. AC Odyssey, Far Cry 5, Tom Clancy's sayısız kez indirime girdi. Zaten 3 oyunu ücretsiz almışsın. Bu kuponları kullanarak dediğim oyunların tanesini 30 TL gibi bir fiyata alabiliyordun. Bu yüzden belirlediğin fiyat çok yüksek.

Dostum son 1 yıl içince Epic Games 60 TL'lik iki tane kupon verdi. Ve bir kupon bedavaya verildi bildiğin. AC Odyssey, Far Cry 5, Tom Clancy's sayısız kez indirime girdi. Zaten 3 oyunu ücretsiz almışsın. Bu kuponları kullanarak dediğim oyunların tanesini 30 TL gibi bir fiyata alabiliyordun. Bu yüzden belirlediğin fiyat çok yüksek.
Dostum haklısın, doğrudur da ben o kuponlarla sadece 1 tanesini aldım. Şimdi söylesene benim günahım ne? Sırf oyunlar 30 liraya alınabiliyordu da ben almadım diye benim suçum değil. Ben almadım o fiyatlara. Zaten hepsinin e-faturası var. Almak isteyen olursa faturaları da görmek ister ve bende göstereceğim. Keyfimden bu fiyatlara satmıyorum zaten. Ben 500 küsur lira harcadım hesaba.

Senin ne kadara aldığının önemi yok. Alacak kişi bunları göz önünde bulunduruyor. İndirimde 50TL'den toplasam mı daha kârlı yoksa bu hesabı mı alırsam diye düşünüyor. Hesap satarken bunları öngörüp fiyatı ona göre revize etmeniz gerekiyor. Kütüphanende ki oyunlar Epic Games firmasından 20-40TL civarına alınabiliyor, herbiri.

Senin ne kadara aldığının önemi yok. Alacak kişi bunları göz önünde bulunduruyor. İndirimde 50TL'den toplasam mı daha kârlı yoksa bu hesabı mı alırsam diye düşünüyor. Hesap satarken bunları öngörüp fiyatı ona göre revize etmeniz gerekiyor. Kütüphanende ki oyunlar Epic Games firmasından 20-40TL civarına alınabiliyor, herbiri.
Benim ne kadara aldığımın nasıl önemi yok ya şaka mısın kardeşim sen? İyi o zaman ben enayi gibi vereyim 10 liraya hesabı. Senin dediğinden bu çıkar. Şu an hala devam ediyor mu o indirimler bilmiyorum. Ben belirttim kaç paraya aldığımı. İlgilenmeyen veya almayacak insanlar neden gelip boş kasıyorsunuz anlamadım gitti. Her konuda var sizin gibi boşlar. Almayacaksanız ilgilenmiyorsanız yazmayın arkadaşım. Belki hiç isteyen çıkmaz satamam belki de çıkar satarım. Ama lütfen ilgilenmiyorsanız boş yapmayın.

Sen hariç kimsenin boş yaptığı yok burada, arkadaş gayet açık ve net belirtmiş. Bu işler böyle oluyor. Uçuk fiyat yazmışsın, bizde pahalı olduğunu ve nedenini söylüyoruz. Senin ne kadara aldığının hiç bir önemi yok. Yapılan indirimler ve verilen kuponlar belli. Bunlara göre fiyatı revize etmen lazım.

Sen hariç kimsenin boş yaptığı yok burada, arkadaş gayet açık ve net belirtmiş. Bu işler böyle oluyor. Uçuk fiyat yazmışsın, bizde pahalı olduğunu ve nedenini söylüyoruz. Senin ne kadara aldığının hiç bir önemi yok. Yapılan indirimler ve verilen kuponlar belli. Bunlara göre fiyatı revize etmen lazım.
Bak işte anlamayıp boş yapan sensin. Bu işler böyle olmuyor. Diyorum ki ben çok masraf ettim. Kimin nerede kupon verdiği umurumda değil. Ben bu oyunların bir tanesi hariç diğerlerini aldığımda ortada Epic Games miş falan filan adı yoktu, ya da bilinmiyordu. Satış fiyatım da o yüzden bu. Alan alır. Kimseyi zorlamıyoruz. Revize etmem gereken durum yok. Olay zaten benim ne kadar masraf ettiğimle alakalı. Masrafım 50 lira olsa, ona göre satardım zaten. Sen 500 küsur lira masraf etsen satar mısın 100 liraya? Verilen kupon varsa almak isteyen oradan alır zaten. Kimseye bunun iyi bir fiyat olduğunu dayattırmıyorum. Sizin boşunuz ilgilenmediğiniz şeyi eleştirmek. Git başka konulara yorum yap.

Resimdeki hesap satılıktır. Watch Dogs 2 ücretsiz etkinlikten aldım, onun haricinde AC 2 ve 3'de ücretsiz aldım. Diğer oyunların bir kısmını tam karşılığında diğerlerini de indirimlerle aldım.
Belirlediğim fiyat 300 TL'dir.
İletişim için mail adresim ahmtkr00@yandex.com,
Instagram kullanıcı adım ahmtkr61.
Eki Görüntüle 646121

Hesap güzel 300 TL eder hepsini oynamasaydım alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı