ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum.
Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum.
Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 23 Haziran 2021 #2 ikaross dedi: Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz ne kadar düşünüyorsunuz hocam?
ikaross dedi: Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz ne kadar düşünüyorsunuz hocam?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.432 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #3 ikaross dedi: Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet siz ne kadar düşünüyorsunuz? Bir de Steam kodu ile ödeme yapsam olur mu?
ikaross dedi: Arkadaşlar çok bir beklentim yok ederini teklif edin ciddi şekilde yeterlidir. Çok vaktimi alıyor artık. Asil Phantom, Asil Vandal, Yağmacı Vandal, Yitik Vandal var. Son iki savaş bileti hesapta 250VP de mevcut. Ciddi teklifler bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet siz ne kadar düşünüyorsunuz? Bir de Steam kodu ile ödeme yapsam olur mu?
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2021 #4 Furkan Uçan dedi: Siz ne kadar düşünüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 200. Bilgici1 dedi: Evet siz ne kadar düşünüyorsunuz? Bir de Steam kodu ile ödeme yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... 200 maalesef ziraat hesabıma gönderilmesini istiyorum.
Furkan Uçan dedi: Siz ne kadar düşünüyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 200. Bilgici1 dedi: Evet siz ne kadar düşünüyorsunuz? Bir de Steam kodu ile ödeme yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... 200 maalesef ziraat hesabıma gönderilmesini istiyorum.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.432 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #5 ikaross dedi: 200 maalesef ziraat hesabıma gönderilmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Zaten bütçem yetmiyor. Son düzenleme: 24 Haziran 2021
ikaross dedi: 200 maalesef ziraat hesabıma gönderilmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Zaten bütçem yetmiyor.