G GriHaci Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #1 Aldigim ekran kartinin yaninda gelen keyi sistemim yetmedigi icin satiyorum. Key kullanilmamistir uplay hesabinizla kullanabilirsiniz. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA Fiyat: 75 TL
Aldigim ekran kartinin yaninda gelen keyi sistemim yetmedigi icin satiyorum. Key kullanilmamistir uplay hesabinizla kullanabilirsiniz. Watch_Dogs | PC Oyunları | NVIDIA Fiyat: 75 TL
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #2 Aldığın ekran kartının yanında geldiyse sistemin yetiyordur.
G GriHaci Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #3 Nerden cikardin? Sistem demek ekran karti demek mi? Ayrica yetmesi ne alaka anlamadim.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #4 Aldığın ekran kartı oyunu gayet iyi oynatabilecek bir ekran kartıdır. Sisteinin geri kalanı da çok kötü değildir diye umuyorum. Aldığın ekran kartına bakarak.
Aldığın ekran kartı oyunu gayet iyi oynatabilecek bir ekran kartıdır. Sisteinin geri kalanı da çok kötü değildir diye umuyorum. Aldığın ekran kartına bakarak.
G GriHaci Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #5 4gb ramim var. En az 6 gb istiyor. Aslinda oynanabiliyormus 4gb ile ama dusuk ayarlarda oynamak istemiyorum.
4gb ramim var. En az 6 gb istiyor. Aslinda oynanabiliyormus 4gb ile ama dusuk ayarlarda oynamak istemiyorum.
O OceanWave Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #6 Alakası yok. Ramla mı oynuyorsun oyunu ? Ekran kartı ne senin ?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #7 Silinen üye dedi: Alakası yok. Ramla mı oynuyorsun oyunu ? Ekran kartı ne senin ? Genişletmek için tıkla... En düşük GTX 650Ti Boost.
Silinen üye dedi: Alakası yok. Ramla mı oynuyorsun oyunu ? Ekran kartı ne senin ? Genişletmek için tıkla... En düşük GTX 650Ti Boost.
G GriHaci Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #8 Gtx 650ti boost.