Satılıp geri alınan Riot Games hesapları hakkında yasal olarak dava açılabilir mi?

Gamermarkt desteğine ulaşıp durumu izah edeceğim, bakalım bir şeyler değişecek mi.

Düzeltme yapayım Gamermarkt açmış davayı, hesabın önceki sahibi değilmiş. Evet pişman oldum zaten yaptıktan sonra ama son pişmanlık neye yarar...
Gamermarkt bu gibi durumlarda çok ciddi oluyor, zaten Anka EB artık satışlarını Gamermarkt üzerinden yapıyor sanırım. Gamermarkt canlı desteğe sorunu bildirin. Hesaba bir daha da girmeyin, alıcı için yeni bilgilerle hesabı değiştirin, e-mail, şifre, kullanıcı adı falan.

Zaten hesap satışı yasak bir iş. Pek bir şey olacağını sanmam. Hesabınız silinebilir vs. Dahası olmaz gibi.
Ama bir de olayın etik yönü var. Tabiri caizse hırsızlıktan başka bir şey değil. Dersinizi almışsınızdır umarım.

Şirketin avukatı ile görüşüp dava ile ilgili bilgilendirildim. 18 yaşından küçük olduğum için dava düştü. Ve hesabı şirkete iade ettim. Zamanında pişman olmuştum zaten buda sağlam bir ceza oldu hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…