Satın aldığım HDD sağlıksız çıktı

@cünapix1 kardeşim bende bundan birkaç vakit evvel 1 terabayt HDD aldım benimki de sanki sorunlu gibi şu programı nereden indirdin link atsana bir.

Ben de aynı satıcıdan aldım, forumda benzer konular da görmüştüm. Bozuk ve ikinci el HDD gönderiyorlar tahminimce, daha ilk günlerde 2 tane bad sector vardı. Tabii iade ettim.

Ben de aynı satıcıdan aldım, forumda benzer konular da görmüştüm. Bozuk ve ikinci el HDD gönderiyorlar tahminimce, daha ilk günlerde 2 tane bad sector vardı. Tabii iade ettim.
İade için kargoya verdim, kargo onlara ulaşacak, onaylayıp ücreti iade edecekler, banka parayı iade edecek, başka HDD sipariş vereceğim, kargo bekleyeceğim derken uzun süre bilgisayarı kullanamayacağım. Ona üzülüyorum.

Konu açtım bu satıcı ile ilgili, onaylanmasını bekliyorum. Onaylansın da kimse bu satıcıdan HDD almasın, geçmiş olsun ikimizin adına.

Bir tane arkadaş iki tane aldım biri arızalı çıktı, sağolsunlar iade aldılar gibi bir şey söylüyor, umarım iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…