GeForce NOW Satın alınamıyor

Donanım Arşivi'nin GeForce NOW videosundan sonra 1060 görmedim ben HDD var ama sen sanki şu anda bile 1060 geliyormuş gibi söylemlerde bulunuyorsun ben ona yazdım.
Geçen bir tanıdığım ETS 2 oynarken kontrol etmiş bir şekilde sistemde ne var diye. Ne var tahmin edersiniz ki? GTX 1650.

Geçen bir tanıdığım ETS 2 oynarken kontrol etmiş bir şekilde sistemde ne var diye. Ne var tahmin edersiniz ki? GTX 1650.
Daha en düşük hangi ekran kartının geldiğinde bir habersin halen daha GeForce NOW'u sözde kötülemeye çalışıyorsun. GTX1650 demenden belliydi nasıl bir tecrübeye sahip olduğun.

GeForce NOW paketini alamıyorum bir türlü. Papara denedim olmadı sonra Paycell ile alın diyordu orada da olmadı. Her şeyi denememe rağmen bir türlü olmuyor. Nasıl alacağım?

Hocam ilk önce geçmiş olsun bir verdiği hatanın/error'un fotografını atar mısın eğer bilgilerin varsa kes veya karala.

@Mehmet.Heroo, güncel olarak hala 1060 ekran kartları denk gelebiliyor. Babanızın malı gibi savunmayı bırakın. 1 hafta önce Wukong gibi bir oyunda 1060 verdi. 2080 versin diye kaç defa çıktım girdim bilmiyorum. Türkiye'de ki sistem rezalet. EU sunucudan alınmalı, alınacaksa.

Bende 1 hafta önce haftalık 8 saatlik kullanım olan paketi aldım bana 2080 verdi ne yapcağız peki bunda. Ne hikmetse bazılarına 1060 geliyor.

@Mehmet.Heroo, her seferinde 1060 vermiyor ama sürekli olarak veriyor. Hala bana vermedi diye savunmaya çalışıyorsunuz. 1060 verdiği bir gerçek.

1060 verildiği gerçek değil iddia.

Ya hocam siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz 1 saattir siz ne yaşıyorsunuz ikinizde fark etmeden aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz konuya ve çözüme odaklı olun az kaç yaşında adamlarsınız yaptıgınız şeylere bak ya.

GeForce NOW paketini alamıyorum bir türlü. Papara denedim olmadı sonra Paycell ile alın diyordu orada da olmadı. Her şeyi denememe rağmen bir türlü olmuyor. Nasıl alacağım?
Varsa banka kartı denediniz mi? Game+ desteğine mail ile ulaşın.

Hocam ilk önce merhaba Papara isimli bankanın destek hattı budur: 0850 340 0 340 bu numara üzerinden iletişime geçip internet alışverişlerine açık mı kapalı mı bunu öğrenin eğer kapalıysa açtırın. Telefon üzerinden çözemezseniz eğer. destek@papara.com e-posta adresinden üzerinden ulaşabilirsin. / Paycell üzerindende olmadıysa hocam destek hattı budur 0850 622 60 60 Paycell müşteri Hizmetleri'ni arayarak. İletişime geç eğer olmazsa telefonlada info@paycell.com.tr adresine mail atarak bilgi vermelisin. Böyle böyle bir durum var diye iyi günler iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…