Satın Alınan 2. El PSU'da nelere dikkat edilmeli?

Emrehan DOĞAN

Hectopat
Daha fazla  
2. el aldığım PSU'yu az önce bilgisayarıma bağladım. Anakart bağlantılarını yapınca yeşil yandı. Bilgisayarı da açtım şu an bilgisayardan yazıyorum. GET ile aldım ürünü, onaylamadan önce son bir kez kontrol etmem gereken herhangi bir şey var mı? Yani ne bileyim yazılımsal olarak bilgisayardan bakılabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki imkanlarla yazılımsal olarak güç kaynağını test imkanınız çok zor. Size tavsiyem sisteminizi yük altında çalıştırın.Özellikle ekran kartınız ekstra pinlerle besleniyor ise yük altında ne sonuçlar verecek test edin. İşlemci ve ekran kartı adına kolay OC yapma imkanınız varsa daha fazla yük bindirerek daha fazla akım çekeceklerdir. Sata güç kablolarının hepsinin vs. çalıştığından emin olmanızda fayda var. Yani soketlerde kırık vs. olabilir. Onaylamak için daha zamanınız var ise bu zamanı olabildiğince sistemi yük altında kullanarak değerlendirin. (y)(y)(y)

Valla hocam ekran kartım HD 3400 olduğu için sistemi çok zorlayamadım :D Zaten PSU almamın sebebi yeni ekran kartı ve yeni sistem almayı düşünmem. Zorlamak adına en fazla yaptıklarım aynı anda müzik açmak, cd roma cd takmak, flash bellek takmak ve Dota2 oynamak oldu :D Bunları da zaten diğer güç kaynağı bile karşılıyordu. Sanırım ekran kartını aldıktan sonra ancak anlayabilirim bunu. Satıcıyı madur etmemek adına ürünü onayladım kendisi çok güzel paketleyip yollamıştı ürünü. Zaten 2 aylık bir ürün ve 2 yıl garantisi var halâ. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama işte insan yine de merak ediyor :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı