Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.631 Makaleler 12 Çözümler 46 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 19 Eylül 2024 #1 Selamlar. Yanında gelen kağıt dahil internette bulduklarımı denedim ama bir türlü amblight özelliğini çalıştıramadım. Aldıgım model bu: Ambilight Sistem (478007285)-24 İnç-4 Kenar Fiyatları ve Özellikleri
Selamlar. Yanında gelen kağıt dahil internette bulduklarımı denedim ama bir türlü amblight özelliğini çalıştıramadım. Aldıgım model bu: Ambilight Sistem (478007285)-24 İnç-4 Kenar Fiyatları ve Özellikleri
MehmetKom Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bi kontrol etmeyi dene.
Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bi kontrol etmeyi dene.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.631 Makaleler 12 Çözümler 46 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 19 Eylül 2024 #3 MehmetKom dedi: Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bir kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlamayı sonunda yaptım ama amblight etkinleştirincede bu sefer de LED'in bir kısmı çalışmıyor. Onu çözemedim MehmetKom dedi: Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bir kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü iade edip Arduino'lu bir amblight sistemi alacağım. Var mı? Bildiğiniz bir ürün? Son düzenleme: 19 Eylül 2024
MehmetKom dedi: Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bir kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlamayı sonunda yaptım ama amblight etkinleştirincede bu sefer de LED'in bir kısmı çalışmıyor. Onu çözemedim MehmetKom dedi: Yorumlarında çok kişi sorun yaşamış ama çözenler bir programdan bahsetmiş yorumlarda. Oradan bir kontrol etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü iade edip Arduino'lu bir amblight sistemi alacağım. Var mı? Bildiğiniz bir ürün?
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 624 Makaleler 1 6 Şubat 2025 #4 Mando9098 dedi: Hocam ayarlamayı sonunda yaptım ama amblight etkinleştirincede bu sefer de LED'in bir kısmı çalışmıyor. Onu çözemedim Hocam ürünü iade edip Arduino'lu bir amblight sistemi alacağım. Var mı? Bildiğiniz bir ürün? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasış çözdün acaba? Ben ledlerin hepsini çalıştırıyorum ama yazılım kısmını bi türlü aşamadım Sürekli kendi keyfinr göre yanıyor
Mando9098 dedi: Hocam ayarlamayı sonunda yaptım ama amblight etkinleştirincede bu sefer de LED'in bir kısmı çalışmıyor. Onu çözemedim Hocam ürünü iade edip Arduino'lu bir amblight sistemi alacağım. Var mı? Bildiğiniz bir ürün? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasış çözdün acaba? Ben ledlerin hepsini çalıştırıyorum ama yazılım kısmını bi türlü aşamadım Sürekli kendi keyfinr göre yanıyor