Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Kasım 2023 #1 Hepsiburada üzerinden alındı ve ürün daha yeni. Eskilerden kalma değil yani. Detaylı fotoğraflarını ekledim, nereden anladığınızla birlikte orijinal olup olmadığını açıklayabilir misiniz? (Modelin tam adı: Casio F-91WM-1BDF) Sürprizbozan: Fotoğraflar Son düzenleme: 8 Kasım 2023
Hepsiburada üzerinden alındı ve ürün daha yeni. Eskilerden kalma değil yani. Detaylı fotoğraflarını ekledim, nereden anladığınızla birlikte orijinal olup olmadığını açıklayabilir misiniz? (Modelin tam adı: Casio F-91WM-1BDF) Sürprizbozan: Fotoğraflar
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Casio seri üretim yapan bir saat markası, değerli değil, orijinal olsun olmasın fark etmez pilini değiştirip kullanmaya devam edeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Casio seri üretim yapan bir saat markası, değerli değil, orijinal olsun olmasın fark etmez pilini değiştirip kullanmaya devam edeceksin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Yılların saati. Biraz tasarım değişikliği olmuş. Çocukken de bende vardı. Askerliği de bununla bitirmiştim. Saat ise orijinal duruyor. Hayırlı olsun.
Yılların saati. Biraz tasarım değişikliği olmuş. Çocukken de bende vardı. Askerliği de bununla bitirmiştim. Saat ise orijinal duruyor. Hayırlı olsun.
dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2023 #4 Saatin sağ alt kısmında yer alan tuşa basılı tutunca ekranda CASIO diye yazı belirmesi gerekiyor eğer saat orijinalse.
Saatin sağ alt kısmında yer alan tuşa basılı tutunca ekranda CASIO diye yazı belirmesi gerekiyor eğer saat orijinalse.
lajeck Megapat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 140 Çözümler 1 7 Kasım 2023 #5 Bu video belki size yardımcı olabilir.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 7 Kasım 2023 #6 T21 dedi: Casio seri üretim yapan bir saat markası, değerli değil, orijinal olsun olmasın fark etmez pilini değiştirip kullanmaya devam edeceksin. Genişletmek için tıkla... Veya iade edeceğim tabii. dleifteH dedi: Saatin sağ alt kısmında yer alan tuşa basılı tutunca ekranda CASIO diye yazı belirmesi gerekiyor eğer saat orijinalse. Genişletmek için tıkla... Bunu artık replikalar bile yapabiliyor maalesef.
T21 dedi: Casio seri üretim yapan bir saat markası, değerli değil, orijinal olsun olmasın fark etmez pilini değiştirip kullanmaya devam edeceksin. Genişletmek için tıkla... Veya iade edeceğim tabii. dleifteH dedi: Saatin sağ alt kısmında yer alan tuşa basılı tutunca ekranda CASIO diye yazı belirmesi gerekiyor eğer saat orijinalse. Genişletmek için tıkla... Bunu artık replikalar bile yapabiliyor maalesef.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 Angelic dedi: Veya iade edeceğim tabii. Genişletmek için tıkla... Casio yetkili satıcısı "Ersa Saat" olmalı, istersen o siteyi kurcala.
Angelic dedi: Veya iade edeceğim tabii. Genişletmek için tıkla... Casio yetkili satıcısı "Ersa Saat" olmalı, istersen o siteyi kurcala.