Satın alınan CD'ler PlayStation Classic için mi PlayStation 1 için mi?

ripahemS

Hectopat
Daha fazla  
Elimde iki tane CD var, bende ise şu köşeleri yuvarlak olmayan fat kasa diyebileceğimiz PlayStation Classic var. Bu CD'ler PlayStation Classic için mi PS One için mi? Cevaplar mısınız, ona göre iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıyor ya hocam üstünde.

PlayStation 1 oyunları fat kasada da one'da da çalışır. PAL m NTSC mi olduğu önemli. Konsol NTSC ise CD de NTSC olmalı. Ya da konsol PAL ise CD de PAL olmalı. Tabii söz konusu konsolun bölge çipi varsa ikisini de çalıştırmalı. CD korsansa ve korsan çalıştıracak donanım olmalı.

Çok sağ olasın hocam teşekkür ederim Google'da o kadar arattım cevabını bulamadım.

Hocam cihaz pal ama CD pal mi nereden anlayabilirim bir de içindeki çip 12c508/p

Oyun bana başlangıçta pal mi NTSC mi diye soruyor hangisini secersem seçeyim siyah ekran aliyorum.

Son düzenleme:
Hocam cihaz pal ama CD pal mi nereden anlayabilirim?
CD'lerin genelde kutusunda yazar bu. Bölge çipi olmasına rağmen sorun oluyorsa aklıma CD'lerin korsan olması dışında sebep gelmiyor. Başka CD'leriniz düzgün çalışıyorsa ve bunlar çalışmıyorsa muhtemelen korsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…