Rayaseo Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Oyunu aldım fakat yükle deyince sürekli EA crash hatası veriyor restart diyorum hala değişen bir şeyler yok saat 5'ten beri böyle.
Oyunu aldım fakat yükle deyince sürekli EA crash hatası veriyor restart diyorum hala değişen bir şeyler yok saat 5'ten beri böyle.
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 Genel sıkıntı var hocam hala çözülemedi bende bekliyorum.
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2024 #3 E Rayaseo dedi: Oyunu aldım fakat yükle deyince sürekli EA crash hatası veriyor restart diyorum hala değişen bir şeyler yok saat 5'ten beri böyle. Genişletmek için tıkla... Epic desteğe yaz fazla uğraşma bence sorun çıkartmasın sana.
E Rayaseo dedi: Oyunu aldım fakat yükle deyince sürekli EA crash hatası veriyor restart diyorum hala değişen bir şeyler yok saat 5'ten beri böyle. Genişletmek için tıkla... Epic desteğe yaz fazla uğraşma bence sorun çıkartmasın sana.
Reseph Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 Arkadaşlar bendede aynı sorun var sorun hızlı çözülür inşallah
Rayaseo Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 Lewis_Hamilton dedi: Genel sıkıntı var hocam hala çözülemedi bende bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım bugün düzelir haftada 1 tatil var oda ziyan olmasın AdemBeyyy dedi: E Epic desteğe yaz fazla uğraşma bence sorun çıkartmasın sana. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama cevap yok herhalde Epic ve EA serverleri bakımda.
Lewis_Hamilton dedi: Genel sıkıntı var hocam hala çözülemedi bende bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım bugün düzelir haftada 1 tatil var oda ziyan olmasın AdemBeyyy dedi: E Epic desteğe yaz fazla uğraşma bence sorun çıkartmasın sana. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama cevap yok herhalde Epic ve EA serverleri bakımda.
Reseph Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #6 İndirim sebebiyle yoğunluktan dolayı EA App sıkıntıya düştü herhalde
Rayaseo Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #7 Reseph dedi: İndirim sebebiyle yoğunluktan dolayı EA App sıkıntıya düştü herhalde. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle dediğin gibi.
Reseph dedi: İndirim sebebiyle yoğunluktan dolayı EA App sıkıntıya düştü herhalde. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle dediğin gibi.
Reseph Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #8 Arkadaşlar sorun çözüldü şuanda oyun iniyo bilginiz olsun
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #9 Reseph dedi: Arkadaşlar sorun çözüldü şu anda oyun iniyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor hocam.
Reseph dedi: Arkadaşlar sorun çözüldü şu anda oyun iniyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor hocam.
Rayaseo Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #10 Lewis_Hamilton dedi: Bende hala devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bugün düzelmez gibi hocam.
Lewis_Hamilton dedi: Bende hala devam ediyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bugün düzelmez gibi hocam.