iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 2 Şubat 2022 #11 Google Play'den aldıysan aldığın hesap ile Google Play'e giriş yap.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 2 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: Elimde herhangi bir fatura falan yok kanıtlayamam yani. Genişletmek için tıkla... Google Play satin alim gecmisinde de mi yazmiyor?
Silinen üye dedi: Elimde herhangi bir fatura falan yok kanıtlayamam yani. Genişletmek için tıkla... Google Play satin alim gecmisinde de mi yazmiyor?
Sessiz Sakin Adam Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 300 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #13 iAlp03 dedi: Google Play'den aldıysan aldığın hesap ile Google Play'e giriş yap. Genişletmek için tıkla... Adam demişya o hesapta gözükmüyor oyun diye. Sorun o zaten.
iAlp03 dedi: Google Play'den aldıysan aldığın hesap ile Google Play'e giriş yap. Genişletmek için tıkla... Adam demişya o hesapta gözükmüyor oyun diye. Sorun o zaten.
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 2 Şubat 2022 #14 Mailine google yolluyor faturayı yolla desteğe faturayı.
Sessiz Sakin Adam Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 300 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #15 CinarYilmaz dedi: Google Play satin alim gecmisinde de mi yazmiyor? Genişletmek için tıkla... Belli bir süre o verileri tutmak zorundalar ve bu ciddi uzun bir süre diye biliyorum desteğe yazarsan mutlaka çıkar ortaya.
CinarYilmaz dedi: Google Play satin alim gecmisinde de mi yazmiyor? Genişletmek için tıkla... Belli bir süre o verileri tutmak zorundalar ve bu ciddi uzun bir süre diye biliyorum desteğe yazarsan mutlaka çıkar ortaya.
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 2 Şubat 2022 #16 Sessiz Sakin Adam dedi: Adam demişya o hesapta gözükmüyor oyun diye. Sorun o zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim.
Sessiz Sakin Adam dedi: Adam demişya o hesapta gözükmüyor oyun diye. Sorun o zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim.