Satın Alınan Minecraft.net Java Sürümü Profilde Gözükmüyor

kralragnar_1903

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Bir saat kadar önce minecraft.net üzerinden Java Edition Minecraft aldım ancak ödeme tamamlandıktan sonra alta koyduğum görseldeki uyarı çıktı karşıma. İşin sorunlu kısmı hesaptan 283 lirayı çekti ama ortada oyun yok. Profile giriyorum hala Minecraft almadınız tarzında bir yazı çıkıyor ve Minecraft'ı Satın Al bağlantısı çıkıyor. Bir el atında çözelim şu durumu yoksa babam biçecek beni. :D

1626967021569.png

Adresinden destek talebi oluşturmanız gerekiyor.
Birde Minecraft'ı aşağıdaki adresten satın almanızı öneririm. Minecraft.net'in ödeme sorunları oluyor bazen.

Bir de Minecraft'ı aşağıdaki adresten satın almanızı öneririm. Minecraft.net'in ödeme sorunları oluyor bazen.

Yine de kendi sitesinden almak daha güvenilir ve mantıklı bence.

Artı -4 Eksi
Yine de kendi sitesinden almak daha güvenilir ve mantıklı bence.
Maalesef durmaplay daha mantıklı. Türkiye’de ki birçok bankada bu sıkıntı mevcut. Minecraft.net’le uğraşmayın boşuna. Bankanıza gidip dilekçe verin. Gift code almaktan başka çare yok.

Bir de Minecraft'ı aşağıdaki adresten satın almanızı öneririm. Minecraft.net'in ödeme sorunları oluyor bazen.

Supporta mesaj attım, bakalım ne olacak. Sağ olasın.

Maalesef DurmaPlay daha mantıklı. Türkiye'de ki birçok bankada bu sıkıntı mevcut. Minecraft.net'le uğraşmayın boşuna. Bankanıza gidip dilekçe verin. Gift code almaktan başka çare yok.

Reis onu nasıl yapabilirim, anlatabilir misin?

Reis onu nasıl yapabilirim, anlatabilir misin?
Ben Vakıfbank banka kartımı kullanarak aynı olayı yaşadım. Şubesine gittim ve başıma gelenleri içeren bir dilekçe yazdım. Bir iki hafta sonra dilekçeniz onaylanmıştır gibi bir mesaj geldi. Bir iki hafta daha sonra param geri yattı.

Ben VakıfBank banka kartımı kullanarak aynı olayı yaşadım. Şubesine gittim ve başıma gelenleri içeren bir dilekçe yazdım. Bir iki hafta sonra dilekçeniz onaylanmıştır gibi bir mesaj geldi. Bir iki hafta daha sonra param geri yattı.

Anladım kral eyvallah.

Ben VakıfBank banka kartımı kullanarak aynı olayı yaşadım. Şubesine gittim ve başıma gelenleri içeren bir dilekçe yazdım. Bir iki hafta sonra dilekçeniz onaylanmıştır gibi bir mesaj geldi. Bir iki hafta daha sonra param geri yattı.

Reis bir de şey soracağım dilekçeyi verenin kart sahibi olması gerekiyor mu? Kart babamın olduğu için ben tek gidip versem dilekçeyi olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı