Merhabar,
Hepsiburada'da kasım indirimi vardı, güzel indirimde oldu. Tulpar T7 v26.2.5 aldım internette videolarını izleyip iyi yorumlar alınca. Format vs. uğraşmama da gerek kalamyacak gibi duruyordu Windows 11 ile geleceği için. Yine 5-6 yıl kullanabileceğim bir bilgisayar gibi duruyordu. Satın almadan 1 gün önce sadece GameGaraj aynı fiyata FreeDOS ama nispeteden daha iyi özelliklere sahip modellerini gördüm ama Google puanları vs. den dolayı Monster'ı seçtim. Bildiğim şeytan bilmediğimden iyidir hesabı.
Tesadüf eseri Technopat yorumları vs. görünce bir hata mı ettim diye düşündüm. Şimdi yorumlar önüme düşmeye başladı. Artık iptal ettirememde, uzun zamandır PC işleri ile ilgilenmiyorum.
@kxy Bey'in yorumlarından sonra gördüm, Clevo laptop mu Tongfang laptop mu bilemiyorum şu anda. ChatGPT ve Gemini'ye sorduğumda kesin konuşmamakla birlikte Tongfang olabileceğini yazdı.
Kullanan var mı? Kötü mü? Yoksa beni yine uzun süre idare eder mi?
Not; 2019 yılından beri Monster Abra kullanıyorum bu arada (hala işimi görüyor sadece GTX 1650 eskidi) ve artık yenileyeyim dedim. Geçen aylarda ekran, BIOS pili vs. bozuldu onun değişimi falan yapıldı ücreti mukabilinde ama hepsi 1 haftada tamamlandı, teknik desteklerinden de memnun kaldım. Diğerleri lokasyon olarak biraz uzak olduğu için emin olamadım.
Kullanan var mı? Kötü mü? Yoksa beni yine uzun süre idare eder mi? Henüz elime ulaşmadı ama 15 gün iadesinden yararlanıp bir bahane bulup iade mi edeyim.