Satın alınan Monster Tulpar T7 v26.2.5 laptop pişman eder mi?

Merak32

Zeptopat
Merhabar,

Hepsiburada'da kasım indirimi vardı, güzel indirimde oldu. Tulpar T7 v26.2.5 aldım internette videolarını izleyip iyi yorumlar alınca. Format vs. uğraşmama da gerek kalamyacak gibi duruyordu Windows 11 ile geleceği için. Yine 5-6 yıl kullanabileceğim bir bilgisayar gibi duruyordu. Satın almadan 1 gün önce sadece GameGaraj aynı fiyata FreeDOS ama nispeteden daha iyi özelliklere sahip modellerini gördüm ama Google puanları vs. den dolayı Monster'ı seçtim. Bildiğim şeytan bilmediğimden iyidir hesabı.

Tesadüf eseri Technopat yorumları vs. görünce bir hata mı ettim diye düşündüm. Şimdi yorumlar önüme düşmeye başladı. Artık iptal ettirememde, uzun zamandır PC işleri ile ilgilenmiyorum. @kxy Bey'in yorumlarından sonra gördüm, Clevo laptop mu Tongfang laptop mu bilemiyorum şu anda. ChatGPT ve Gemini'ye sorduğumda kesin konuşmamakla birlikte Tongfang olabileceğini yazdı.

Kullanan var mı? Kötü mü? Yoksa beni yine uzun süre idare eder mi?

Not; 2019 yılından beri Monster Abra kullanıyorum bu arada (hala işimi görüyor sadece GTX 1650 eskidi) ve artık yenileyeyim dedim. Geçen aylarda ekran, BIOS pili vs. bozuldu onun değişimi falan yapıldı ücreti mukabilinde ama hepsi 1 haftada tamamlandı, teknik desteklerinden de memnun kaldım. Diğerleri lokasyon olarak biraz uzak olduğu için emin olamadım.

Kullanan var mı? Kötü mü? Yoksa beni yine uzun süre idare eder mi? Henüz elime ulaşmadı ama 15 gün iadesinden yararlanıp bir bahane bulup iade mi edeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çöpe ciddi ciddi 70K para mı verdin?

İfadeler: kxy
Hocam keşke almasaydınız bakımı yapılmayınca fanları da sıcak olduğunda bip bip sesi veriyor sonra da kapanıyor ve sizi sinir eder.

Clevo kasa kullanıyor, modelini tam hatirlamiyorum maalesef. Ancak GameGaraj R9T cihazlar ile denk bir kasa diyebilirim. Bu seneki Tulpar cihazlar kötü degil. Kötü bir cihaz degil ama 60K bile bu cihaz icin cok fazla. Ederi sırf 17 inç olduğu için 55K derim. Denk donanımdaki cihazlar 50K bandında satılıyor. İade etmeniz daha mantikli ayni fiyata 5070 cihazlar var.

Biraz cahillik işte. Abra A5 V15.'i 6,5 yıldır kullanıyorum sadece bu yıl ciddi sorun oldu. Birazda bu yüzden tekrar şans daha vereyim dedim ama bu kötü oldu. Youtube'da yorumlarda bunlara denk gelmedim. Çevremde de T7'nin farklı versiyonunu kullanan arkadaşım memnun olduğunu söyledi, Battlefield 6 falan sorunsuz çalıştırdı diye geri-dönüş yapmıştı. İndirim olmasa 60k yı kolay-kolay vermezdim.

Game Garajı maalesef satın alacağım gün fark ettim, bir kaç videosunu gördüm hatta hepsiburada inidirimiyle freedos 5070 olanı birkaç bin TL düşük fiayat idi. Fakat yorumlarda format atmada sorun yaşayanlar ve driver sorunu olduğunu söylenleri gördüm. Teknik serviste uğraşanı vs. google yorumlarıda iyi değildi. Monstrda bir şekilde hep muhattap buldum şu anda kadar, bildiğimiz yer iyi oalcak düşünmemek lazım.

Yapacak bir şey yok, umarım bir şekilde iadesini gerçekleştirebilirim hepsiburadandan aldım diye sorun çıkarmaz. İnşallah bir şekilde çözülür.

Teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığınız için.

bir bahane bulmana gerek yok. kargo geldiğinde kargo görevlisine iade ediyorum diyip geri gönderteceksin olacak bitecek. ya da kargoyu alsan bile kutuya hiç dokunmadan geri kargola. açılmayan kutuyu almama gibi bir imkanları yok.

işlemci eski, ekran kartı 5060, ekran full hd buna nasıl 72 bin lira para istiyorlar kafayı yemiş bunlar

Geldi bakayım dedim ama açılırken bile ekranında ışık sızıntısı vardı, siyah açılma ekranında beyaz parlıyordu çerçevenin kenarı. Yarın konuşup iade işlemlerine bakacağım. Artık masaüstü veya game garajı denerim.
Teşekkürler tekrardan, iyi günler.

hocam gamegaraj hangisini alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…