Satın alınan övgü güven faktörünü artırmadı

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
100/100/100 şeklinde övgü satın aldım ve ardından maça girdim. Adamlar hvh atalım mı diye konuşuyordu ve maçta 3 hile vardı. Nasıl artıracağım?

Anlaşılamadığı sürece alınan övgüler güven faktörünü arttırır. Anlaşıldığı taktirde normalden daha aşağılara çeker. Bu konuda bir şey söylemek zor. Aldığın satıcı işini iyi yapmıyor olabilir veyahut şansına bir taramaya denk gelmişsindir bu yüzden de fark edilmiş olabilir. Her iki durumda da sonuç değişmez fark edildiği taktirde geçmiş olsun...

O zaman düştü yüksek ihtimal hiç aynı anda 3 hile ile karşılaşmadım bu ilk oluyor.

Övgü güven faktörünü arttırmaz. Ben herşeyi denemiştim olmayınca 2-3 ay o hesaba girmeyince sorun çözülmüştü.

Tekrar alsam daha fazla mı düşer.

Bu durumda en iyi tercih arkadaşın dediği gibi beklemek yeniden almanız kötü etkileyebilir. Siz devam edin başka bir şey yapmayın hespata bir süre sonra yavaş yavaş düzelecektir.

Övgü botu güven faktörünü duzeltmez. Eğer hileden düştüyse yükselmesi imkansız. Hile den düşmediyse zamanla yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…