Steam Satın alınan oyun açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Eren2458

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Pulse 8gb
İ5 10400
16 GB RAM
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
msi h510 m pro e
İşlemci
İ5 10400
Steam üzerinden satın aldığım bir oyunu kurduktan sonra oynamaya çalıştım ancak oyun açıldıktan 1-2 saniye sonra aniden kapanıyor.
Oyun dosyalarını doğruladım, yeniden silip kurdum ve yükleme konumunu değiştirdim fakat ne yazık ki sorun çözülmedi. Oyun hâlâ açılmıyor.

Steam üzerinden satın aldığım bir oyunu kurduktan sonra oynamaya çalıştım ancak oyun açıldıktan 1-2 saniye sonra aniden kapanıyor.
Oyun dosyalarını doğruladım, yeniden silip kurdum ve yükleme konumunu değiştirdim fakat ne yazık ki sorun çözülmedi. Oyun hâlâ açılmıyor.

Hangi oyun?

Hangi oyun bazen Windows uyumluluk ayarı istiyor oyun eski bir oyunsa.

Digital Diamond Baseball V13​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şeyi denedim. Son çare Java indirdim yine olmadı iade etmeyi düşünüyorum.

Oyunun özelliklerinde veya beta kısmında DirectX sürümünden farklı olarak OpenGL veya Vulkan sürümü varsa o şekilde çalıştırmayı deneyin. Eğer yoksa internetten DXVK dosyalarını indirip pcgamingwiki sitesinden oyunun hangi DirectX sürümünde olduğuna ve kaç bitte çalıştığına bakın ardından DXVK dosyaları içindeki kaç bit ile çalışıyorsa o klasöre girip oyunun DirectX sürümü kaçsa onun yazılı olduğu dosyayı kopyalayıp oyunun EXE dosyasının bulunduğu yere yapıştırın. Sorununuz bu şekilde çözülebilir diye düşünüyorum. Bu arada dosyaları yapıştırırken EXE dosyasının bulunduğu konuma DXGI dosyasını da yapıştırmanız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı