BLACKSovalye01 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2025 #11 The Fallen Angel dedi: Rica ederim. Bloke olan para bloke kalkınca hesaptan çekilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bloke tutarı gitti ama 1.5tl kambiyo vergisi kesti sorun olur mu
The Fallen Angel dedi: Rica ederim. Bloke olan para bloke kalkınca hesaptan çekilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bloke tutarı gitti ama 1.5tl kambiyo vergisi kesti sorun olur mu
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.649 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 18 Şubat 2025 #12 BLACKSovalye01 dedi: Hocam bloke tutarı gitti ama 1.5TL kambiyo vergisi kesti sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dövizle alakalı bir şey, normal yani sorun olmaz.
BLACKSovalye01 dedi: Hocam bloke tutarı gitti ama 1.5TL kambiyo vergisi kesti sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Dövizle alakalı bir şey, normal yani sorun olmaz.
BLACKSovalye01 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2025 #13 The Fallen Angel dedi: Dövizle alakalı bir şey, normal yani sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 0tl blokaj da yazıyor ondan olur mu hocam
The Fallen Angel dedi: Dövizle alakalı bir şey, normal yani sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 0tl blokaj da yazıyor ondan olur mu hocam
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.649 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 18 Şubat 2025 #14 BLACKSovalye01 dedi: 0TL blokaj da yazıyor ondan olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık.
BLACKSovalye01 dedi: 0TL blokaj da yazıyor ondan olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık.
BLACKSovalye01 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2025 #15 The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Normalde 585 di 566tl gitmiş onuda anlamadım ama bloke tutarı gittiğine göre sorun olmaz galiba The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Normalde 585 di 566tl gitmiş onuda anlamadım ama bloke tutarı gittiğine göre sorun olmaz galiba Son düzenleme: 18 Şubat 2025
The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Normalde 585 di 566tl gitmiş onuda anlamadım ama bloke tutarı gittiğine göre sorun olmaz galiba The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: Kalkmış bloke yani, sorun kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Normalde 585 di 566tl gitmiş onuda anlamadım ama bloke tutarı gittiğine göre sorun olmaz galiba