Satın alınan oyun hesabı geri alınırsa dava açılabilir mi?

Bunları yaparken site uyuyormuymuş.
Dolandırdığı kişilerde çocuk yazdılar bana, geri vericem falan diyormuş desteğe raporlamasında daha fazla kişiye geçireyim diye. Üzülecek o çocuk annesi telefonunu alıcak artık. Bu arada dava açsam uzlaşma için süre verildiğinde ödeme yapmadan kurtulabilir miyim?

İtemsatış desteğe ulaştığınızda size söyleyecekleri tek şey dava açın biz savcılığa bilgileri vereceğiz olacaktır. İtemsatış destek bölümünü biraz sıkıştırırsanız çocuğun telefonuna SMS gönderiyorlar eğer yine dönüş yapmazsa direk telefondan arıyorlar.

İtemsatış desteğe ulaştığınızda size söyleyecekleri tek şey dava açın biz savcılığa bilgileri vereceğiz olacaktır. İtemsatış destek bölümünü biraz sıkıştırırsanız çocuğun telefonuna SMS gönderiyorlar eğer yine dönüş yapmazsa direk telefondan arıyorlar.

Hepsini yaptırdım numara vermek hariç herşeyi yaptılar. Dava açsam para vermeden direkt davalı olduğum kişiyi bulabilir miyim?

Hepsini yaptırdım numara vermek hariç her şeyi yaptılar. Dava açsam para vermeden direkt davalı olduğum kişiyi bulabilir miyim?

Dava açmanında bir ücreti var hocam. Aldığınız hesap fiyatının çok uçuk olmadığını varsayarak dava açmaya uğraşmayın artık satıcının karakterine kalmış bir durum.

Satmak için aldığım Supercell hesabın geri çekildi. Çocuk büyük ihtimal 12 yaşında, konuşmasından belli. Site desteğinde haklı bulundum. Dava açabilir miyim? Aileye zorluk çıkarmak istemiyorum, davadan önce anlaşma şansımız var mı? Nasıl ulaşabilirim?

Kaç TL paranız gitti hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı