Satın alınan oyun hesabının tekrar çekilmesi

Makaleler
13
Merhaba. 4 gün önce GameSatış üzerinden Valorant hesabı satın aldım. Hesabı aldıktan sonra zaten her şeyi üstüme geçirdim. Akşam eve gittiğimde hesaba erişimim olmadığı gördüm. Ardından hesabı başka bir hesaptan ekledim ve görüştüm. Hesap sahibi aktif oynayan yayıncı birisi. Hesap sahibi eski bilgilerini girerek. Hesabı tekrardan üstüne geçirmiş. Satın aldığım kişi hesapları çalıp ya da bilgilerini bulup satıyor muhtemelen. 4 bin lira param hiç oldu. Dava açsam sizce kazanma ihtimalimiz var mı? Yoksa boşa zaman kaybı mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 4 gün önce GameSatış üzerinden Valorant hesabı satın aldım. Hesabı aldıktan sonra zaten her şeyi üstüme geçirdim. Akşam eve gittiğimde hesaba erişimim olmadığı gördüm. Ardından hesabı başka bir hesaptan ekledim ve görüştüm. Hesap sahibi aktif oynayan yayıncı birisi. Hesap sahibi eski bilgilerini girerek. Hesabı tekrardan üstüne geçirmiş. Satın aldığım kişi hesapları çalıp ya da bilgilerini bulup satıyor muhtemelen. 4 bin lira param hiç oldu. Dava açsam sizce kazanma ihtimalimiz var mı? Yoksa boşa zaman kaybı mı olur?
Öncelikle geçmiş olsun. Gamesatış üzerinden bende satış yapmıştım. Eğer hesabın ilk mailini almamışsanız karşı taraf sürekli sizden sattığı hesabı geri çekecektir geçmiş olsun.

Dava açarsanız kazanabilirsiniz. Hukuki süreç için ücretsiz bir hukuk çalışanıyla mutlaka konuşun

Zaman kaybı. Örnek; yasaklı madde satın aldım, aldığım kutu boş çıktı, bana o maddeyi satanı şikayet edebilir miyim? gibi bir olay senin ki.

Yani hesap satışı zaten yasak, bu durumda şikayet edip kendini nasıl savunacaksın?

Gamesatış ile irtibata geç hesabı geri aldı diye. Belki yardımcı olurlar.

Olmazlar ise gamesatışı şikayet et bence. Yasal olmayan hesap satışı vs. yapıyorlar diye.

Bunlarla uğraşamam dersen, 4binin üstüne bir bardak soğuk su iç, gitsin.

Uğraşırsanız zararınızı giderebilirsiniz diye düşünüyorum, gerekli kanıtlarla suç duyurusunda bulunun, site yöneticileri satıcının kimlik bilgilerini savcılıkla mecburen paylaşacaktır, haliyle satıcıya tebligat ulaştığı zaman eminim ki size ulaşıp davayı geri çekmeniz için telafi de bulunacaktır, belki zararınızdan fazlasını bile temin edebilirsiniz.

Hesap satımı alımı yasak olduğu için davadan bir şey çıkmaz üzüldüm geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı